De ce se plimba Bahmu cu tomberonul prin oras

• Miercuri, 21noiembrie, de la 20.30, la ProTv, in “Serviciul Roman de Comedie”

Miercuri seara, de la 20.30, vine la “Serviciul Roman de Comedie” sa-si verse of-ul Adriana Bahmuteanu (Monica Anghel), suparata foc pe Silviu Prigoana (Catalin Neamtu) pentru ca, din cauza lui, a ajuns sa se plimbe prin oras intr-un tomberon. Invitat la Academia de Asistente TV, Prigoana va fi luat pe sus de catre Adriana, pe care a avut tupeul sa o lase fara masina.

Tot miercuri seara la SRC incepe mini-seria dedicata campaniei electorale care se apropie cu pasi repezi. Aflati in plin proces de convingere a electoratului, Victor Ponta (Iulian Postelnicu) si Crin Antonescu (Tomi Cristin) ajung la Corlate, unde afla dorinta ascunsa a poporului de la noua guvernare: nu vor locuri de munca, strazi asfaltate si nici macar apa curenta, ei si-ar dori foarte tare sa scada pretul la bautura.  Crin si Ponta vin cu solutia: vor demara construirea unui aeroport international la ei in sat, ca sa poata lumea sa plece in Europa si astfel promisiunile electorale sa devina realitate, pentru ca in Corlate mai mult nu se poate.

Daca nu demult a incercat sa-l cucereasca pe Smiley, oferindu-i o gaina la rotisor, Veronica (Catalin Neamtu) se hotaraste sa se cultive si merge la teatru ca sa vada piesa “Romeo si Julieta”. Animata de talentul actoricesc ascuns, Veronica reuseste sa strice piesa si ajunge ea insasi pe scena. Ce va recita si cum va fi rasplatita pentru prestatie, telespectatoriivor afla miercuri seara, de la 20.30.

Aventurile familiei Pompa in lumea publicitatii continua si in aceasta saptamana. Prietenul lui Miki (Jojo), Fane, le transforma pe aceasta si pe mama ei in staruri de reclama la pateul “Bang Bang”, bazat pe ingredientul secret anti-calcar. Sloganul de campanie rezuma perfect calitatile pateului: “Mananci si te cureti”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.