De ce femeile sunt atrase sa lucreze intr-un studio de videochat

Romania este lider mondial in videochat, existand peste 4.000 de studiouri si 100.000 de modele in Bucuresti si in marile orase din tara. Veniturile foarte mari constituie principalul motiv pentru care femeile sunt tentate sa lucreze in aceasta industrie, dar si exista si multe alte beneficii, cum ar fi programul flexibil, cursurile gratuite, conditiile de lucru profesionale, atmosfera relaxanta si accesul la credite fara dobanda. Insa aceste avantaje si multe altele nu se gasesc in cadrul oricarui studio de videochat, ci doar in cadrul celor premium, cum este Studio 20.

Incepand cu anul 2000, studiourile de videochat din Romania s-au inmultit considerabil. Toate se lauda cu locuri de munca legale, stabile si banoase, insa putine dintre ele pot asigura un mediu de lucru care sa le ajute pe modele sa aiba succes in acest domeniu si sa castige pana la 25.000 de dolari pe luna, asa cum se intampla in cadrul celui mai bun studio de videochat din lume, Studio 20.

Ce avantaje au modelele de videochat de la Studio 20?

  1. Principalul avantaj este venitul minim de 1.000 de dolari pe luna, garantat de acest studio de videochat, in primele trei luni de la angajare. Pentru a incasa acesti bani, modelele nu trebuie sa atinga niciun target, insa este nevoie ca ele sa petreaca on-line cel putin 90 de ore in respectiva perioada, sa respecte turele de lucru programate, sa participe la cursurile de limba engleza, sa parcurga trainingul si sa asculte indicatiile echipei de suport.
  2. Un alt beneficiu major oferit de Studio 20 este comisionul cumulativ de pana la 65% din castiguri. In felul acesta, compania se asigura ca modelele sale beneficiaza de conditii de plata extraordinare, care le vor determina sa exceleze la locul de munca si sa-si atinga obiectivele financiare. Pentru a se asigura de veridicitatea sumelor uriase castigate de modelele acestui studio de videochat, orice angajata noua poate solicita managerului sa-i arate incasarile atat la interviu, cat si dupa aceea.
  3. Acest studio de videochat ofera un loc de munca stabil si sigur pentru orice tanara dornica sa profeseze in domeniu. Studio 20 este un brand international, cu o traditie de 17 ani si cu numeroase locatii pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud). Acesta a primit de-a lungul ultimilor ani cele mai importante premii la festivalurile de divertisment pentru adulti de la Los Angeles, Las Vegas, Barcelona, Praga, Cartagena sau Mamaia, fiind recunoscut pentru legalitate, profesionalism, inovatie si corectitudine.
  4. Modelele care vor sa se angajeze la acest studio de videochat semneaza un contract de artist-interpret in prima zi de activitate si cate un act aditional la fiecare plata, care specifica fiecare suma incasata pentru acestea de la fiecare site, totalul, comisionul, dar si fiecare taxa si impozit platit (CAS, CASS, impozit pe venit). Banii sunt transferati in conturile bancare ale modelelor, exact cum prevede legislatia. Acestea isi pot vizualiza toate veniturile si taxele platite pe spatiul virtual al ANAF.
  5. Toate modelele parcurg o perioada de training, in care invata tot ceea ce au de facut in fata camerei. De asemenea, ele participa la cursuri individuale gratuite de limba engleza, cultura generala si machiaj, care le ajuta sa se dezvolte profesional si personal.
  6. Studio 20 asigura angajatelor sale suport tehnic permanent, marketing si promovare, pentru ca ele sa se poata concentra doar pe activitatea propriu-zisa si sa faca performanta. In plus, acest studio de videochat asigura, datorita parteneriatului exclusiv cu LiveJasmin si a unui buget de marketing de 100.000 de euro pe luna, trafic dedicat tuturor modelelor sale. In felul acesta, ele au mereu cu cine sa interactioneze si pot sa castige foarte multi bani.
  7. Accesul la credite fara dobanda si fara comision este un alt avantaj major al angajarii la Studio 20. Modelele trebuie sa stranga minim 20% din suma necesara, iar restul de 80% este suplinit de Studio 20. Astfel, ele isi pot achizitiona o masina si un apartament sau isi pot face operatiile estetice mult dorite.

Pentru a deveni modele de videochat la Studio 20, tinerele trebuie sa aiba un aspect fizic placut, o personalitate calda, cunostinte minime de limba engleza, 18 ani impliniti si sa vorbeasca corect limba romana. Acestea pot opta atat pentru varianta de videochat adult, cat si pentru cea glamour, care se bazeaza pe cucerirea membrilor prin inteligenta, nu prin nuditate sau showuri erotice. Astfel, oricine poate castiga pana la 25.000 de dolari pe luna numai cu ajutorul farmecului personal si al discutiilor inteligente, fara sa se dezbrace.

Suna si tu la 0748.777.757 sau trimite un email la angajari@studio20.ro si intra in echipa celui mai bun studio de videochat din lume. In numai cativa ani de activitate vei reusi sa strangi suficienti bani astfel incat sa duci o viata lipsita de griji financiare!

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.