De azi, “INIMA DE TIGAN” revine ACASA

Cei care i-au iubit, au suspinat si au ras odata cu ei vor simti din nou cum bate o inima de tigan din 23 ianuarie, de la 20.30, cand “Inima de tigan” se intoarce ACASA.  “Inima de tigan a atins audiente record, devenind unul dintre cele mai iubite seriale romanesti.

 

Din 23 ianuarie, telespectatorii vor porni intr-o calatorie fascinanta in care vor descoperi o poveste plina de umor si o lume contrastanta, pasionala si vor afla alaturi de protagonistii Andreea Patrascu si Denis Stefan si personajele interpretate de Carmen Tanase, Gheorghe Visu, Marin Moraru, Gheorghe Dinica, Florin Zamfirescu, Florina Cercel, Virginia Rogin, Vladimir Gaitan, Loredana, Nicoleta Luciu, Cabral, Ioana Ginghina, Vlad Zamfirescu si multi altii, daca iubirea dintre un tigan si o romanca se poate implini.

“Au trecut 5 ani si jumatate de la prima zi de filmare pentru “Inima de tigan”, dar acum, revazand cateva poze de pe platouri pe pagina de Facebook a telenovelei, parca retraiesc toate emotiile inceputului. Rolul Irinei Dumbrava, primul meu rol, va ramane intotdeauna in inima mea. Sper ca lumea sa revada cu placere “Inima de tigan”. In memoria maestrului Gheorghe Dinica, pentru inegalabilele secvente de comedie dintre State si Flacara, pentru frumoasele si incurcatele povesti de iubire ale Irinei cu Codrut si ale Rozei cu Thierry si pentru restul personajelor, desprinse toate din viata reala”, spune Andreea Ibacka.

“Roza a fost unul dintre cele mai frumoase roluri pe care le-am interpretat. Roza mi-a fost si imi este foarte draga. Era sincera si iubea cu patos. Am jucat cu actori foarte mari si le multumesc producatorilor ca m-au distribuit in acest rol. Mi-e dor sa o joc pe Roza… A fost un rol dramatic si greu de jucat. Cel mai dificil cred ca a fost sa ma obisnuiesc cu accentul. Decorurile bine realizate, hainele traditionale si machiajul ne-au introdus in atmosfera din lumea satrei”, marturiseste Nicoleta Luciu.

Trec tiganii, trec, dar si cand se intorc, aduc cu ei veselia si umorul. State si Flacarica revin ACASA, hotarati sa transforme serile telespectatorilor intr-un adevarat spectacol.

“Este cel mai puternic rol pe care l-am avut, care m-a si marcat foarte tare. Dintr-o gluma a iesit un personaj care a ramas si acum, dupa 2 ani de la difuzarea serialului “Mostenirea”. Acest personaj s-a construit traindu-l. Am invatat foarte mult de la acest rol si in viata mea profesionala. In orice caz, mi-e dor de Flacara de multe ori, mi-e dor de “Flacara” din mine si mi-e dor de cuplul State-Flacarica”, spune Carmen Tanase.

E o mare bucurie pentru mine redifuzarea serialului “Inima de tigan” pentru ca, atat pentru mine, cat si pentru “familia” lui State, pentru cei care au lucrat in proiect a fost un moment important din viata noastra profesionala, dar mai mult decat atat a fost un moment important din viata noastra. Sunt lucruri pe care le-am mai spus si le repet. Veneam pe platourile de filmare in fiecare zi si parca nu veneam la lucru, veneam sa dam viata unui spatiu si unor caractere pe care le iubeam. Stiu ca si ceilalti simteau la fel. Daca ar fi sa ma reintorc la personajul acesta, care a pus o amprenta sentimentala asupra mea, dar in primul in rand o amprenta in viata mea profesionala, cu atat mai mult cu cat l-am jucat cativa ani…mi-ar fi frica de o revenire la povestea lui State Potcovaru, pentru ca lucrurile s-au schimbat. Chiar mi-ar fi frica sa ma uit la serial, pentru ca mi-ar veni sa sar in televizor si sa schimb cateva lucruri importante de acolo. Cand aveam timp ma uitam la el, am si un cd cu momente selectate. La mine “inventiile” se reduceau doar la text, pentru ca asta era domeniul meu”, spune Gheorghe Visu.

Ce le rezerva soarta unor tineri sortiti unul altuia, dar care fac parte din doua lumi diferite? Telespectatorii vor afla din 23 ianuarie, in fiecare zi, de la 20.30, in “Inima de tigan”, ACASA.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.