De astazi, Casatorie din Prima

Mâine, 11 iulie, Prima TV lansează o emisiune care a fascinat şi scandalizat publicul din 15 ţări. Adaptare a unui format TV danez de mare succes, “Căsătorie din Prima” este un reality-show controversat, în care oamenii se căsătoresc fără să se vadă înainte. Destine se unesc şi se destramă în această nouă producţie, ale cărei ingrediente sunt drama şi imprevizibilul.

image

Şase curajoşi fac cel mai important gest din viaţa lor -se căsătoresc cu o persoană necunoscută, cu ajutorul a patru specialişti. După nuntă, cuplurile vor pleca în luna de miere, iar la întoarcerea acasă se vor muta împreună.

Camerele video vor înregistra totul, de la primul sărut până la prima ceartă. Cei patru specialişti, un psiholog (Lucia Sterian), un teolog (Alin Bolboaşă Şofaru), un sexolog (Evelyn Cristescu) şi un antropolog (Gabriel Stoiciu), le vor urmări toate activităţile şi le vor da sfaturi.

După mai mult timp petrecut împreună, cuplurile se vor separa, întorcându-se la familiile lor pentru a analiza situaţia. Aceştia se vor reîntâlni la tribunal, unde vor decide dacă vor rămâne împreună sau vor semna actele de divorţ.

Nu pierdeţi „Căsătorie din Prima”, un show care schimbă vieţi, din 11 iulie, în fiecare vineri, de la ora 21.00, numai la Prima TV.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.