David Bryan, castigatorul Eurovision Romania 2011, a venit la preselectiile pentru “Vocea Romaniei”

Sute de oameni s-au adunat luni in Capitala, la preselectiile celui de-al doilea sezon al show-ului “Vocea Romaniei”.

Fiecare a venit cu convingerea ca are toate atuurile pentru a intoarce cel putin un scaun al celor patru antrenori din emisiunea de la ProTV. Cei prezenti au asteptat ore bune sansa de a demonstra a ca au tot ce le trebuie pentru a deveni noua “Vocea Romaniei”.

Printre cei inscrisi in concurs s-a numarat si David Bryan, fost component al trupei Hotel FM, cei care au reprezentat in 2011 Romania la finala Eurovision de la Düsseldorf. De asemenea, dintre participanti a mai facut parte si Andreea Olariu, tanara care a reusit sa cucereasca Italia cu prestatia din concursul “Io canto”. Aceasta a venit cu convingerea ca nu doar italienii ii vor aprecia vocea deosebita, ci va reusi sa se bucure de acelasi succes si in tara.

La preselectiile celui de-al doilea sezon s-au prezentat si de aceasta data oameni de toate varstele. Cel mai in varsta dintre concurenti are 73 de ani, dar este sigur ca nu este un impediment pentru a fi numit “VoceaRomaniei”.

Bucurestiul a fost primul pe lista oraselor in care vor avea loc preselectii pentru cel de-al doilea sezon al show-ului de la ProTV. Caravana va pleca prin tara si va ajunge la Iasi pe 17 iunie (Hotel Unirea), la Constanta pe 21 iunie (Hotel Palace), la Timisoara pe 26 iunie (Hotel Continental) si la Cluj pe 29 iunie (Hotel Belvedere).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.