Dansez pentru tine: în penultima ediţie din acest sezon, reggaeton, dans ţigănesc şi improvizaţie

Finalul celui de-al XIII-lea sezon al îndrăgitei emisiuni Dansez pentru tine se apropie cu paşi repezi, iar vinerea aceasta telespectatorii vor afla cele trei echipe care se califică în marea finală din 7 decembrie. În aşteptarea acestui moment, echipele se pregătesc asiduu să ofere vineri seară telespectatorilor un show veritabil, ale cărui ingrediente sunt improvizaţia, reggaetonul şi dansul ţigănesc.

Din păcate, echipa formată din Max şi Diana sau cea formată din Roxana şi George va părăsi competiţia visurilor. În aşteptarea momentului decisiv, când vor fi dezvăluite voturile telespectatorilor, Max şi Roxana îşi răsfaţă partenerii cât pot de mult. Max îi dăruieşte partenerei sale trandafiri, pentru că ştie că sunt florile ei preferate, iar Roxana îl copleşeşte pe George zilnic cu dulciuri. „Se sperie mereu cei de la benzinărie de mine, că plec cu braţul plin de ciocolată, napolitane şi tot felul de bunătăţi”, a dezvăluit Roxana Ionescu. Ea i-a mai dăruit, de asemenea, mai multe haine pe care George şi le dorea.

Şi Ilinca Vandici, moderatoarea emisiunii CancanTv de la Acasă, intră în ringul visurilor şi dansează pentru un caz umanitar alături de Valentin Luca, cel care va demonstra cu această ocazie că are talent şi la dans. „Mi se pare un lucru extraordinar să poţi să ajuţi pe cineva, cu atât mai mult cu cât îmi place dansul foarte tare. Sunt onorată că voi dansa pentru un caz umanitar şi sunt bucuroasă că astfel voi putea face o persoană mai fericită”, a mărturisit Ilinca. Cei doi vor dansa pentru Ene Ionică, un bărbat care a dus de când se ştie o viaţă chinuită. Părinţii s-au despărtit pe când el avea doar 9 luni, iar Ionică şi-a întâlnit tatăl abia în clasa a XII-a. Ionică a fost balerin în ansamblul „Doina armatei” timp de 13 ani şi timpul în care a dansat acolo a fost cea mai frumoasă perioadă din viaţa lui.

Când ansamblul s-a desfiinţat, el a suferit enorm, dar a mers mai departe şi pentru a-şi întreţine soţia şi pe cei doi copii s-a angajat ca gardian public. Acum doi ani, un accident i-a dat viaţa peste cap: a căzut de pe o scară şi şi-a fracturat un picior. Necazurile nu s-au oprit aici, pentru că medicul care l-a operat a făcut o greşeală, iar Ionică nu se mai poate deplasa normal. Bărbatul îşi doreşte să strângă bani pentru o nouă operaţie, care să-i ofere şansa de a munci, pentru a-şi ţine copiii la şcoală. Recent, au fost daţi în judecată pentru că au datorii foarte mari la întreţinere şi riscă să fie aruncaţi în stradă.

Şi trupa No Limit, care a demonstrat în paşi de dansla Românii au talent că talentul nu cunoaşte limite, intră în ringul visurilor şi dansează pentru Felician Stelian Gabriel, un bărbat care îşi creşte singur băieţelul şi îi oferă tot ce are mai bun, în ciuda faptului că are un salariu de doar 800 de lei. În timp ce lucra la o firmă de taxi, patronul l-a convins să gireze pentru el, dar asta avea să-l coste foarte scump. Acum, bărbatul respectiv este închis, iar Felician, nevoit să plătească 200 de lei lunar.

Pentru că o vorbă spune că trebuie mai întâi să oferi pentru a primi, şi trupa No Limit va fi răsplătită pentru modul exemplar în care arată că pentru a reuşi în viaţă trebuie să vrei cu adevărat acest lucru. Cristina şi Vlad, protagonişti ai serialului Pariu cu viaţa, intră în scenă şi dansează pentru ei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.