Dana si Monica i-au inivitat pe Horia Brenciu, Andra, Iulia Vîntur şi Marius Moga la ProTv Internaţional

Noile sezoane ale producţiilor proprii ProTv Internaţional vor începe din acest weekend. Dana Rogoz îi aşteaptă sîmbătă, 17 octombrie de la orele 20.30, pe toţii românii din afara ţării la prima ediţie a emisiunii “De Suflet” cu Horia Brenciu, Maria Buză şi Cătălin Crişan, într-un decor nou, suficient de mare pentru o adevărată desfăşurare de forţe: dansuri africane, muzică live marca Horia şi colegii de trupă, discuţii amuzante cu cei aflaţi în platou, dar şi informaţii despre evenimente din comunităţile de români din lume.

Oriunde s-ar afla, românii vor trăi în stil 100% românesc această toamnă şi vor avea toate motivele să spună I love RO la PRO Tv Internaţional, mai ales în compania Monicăi, care începe şi ea un sezon nou. Sîmbătă, 17 octombrie, în prima ediţie este invitată Andra, iar duminică, tot de la 18.30, Iulia Vîntur şi Marius Moga vor povesti despre vacanţa în Hawaii.

O dată cu lansarea grilei de toamnă, din această săptămînă românii de pretutindeni beneficiază de o super promoţie pentru abonamentele on-line “Vezi că ai prieteni la ProTv Internaţional”, prin care pot să vadă programele lor preferate, gratuit, o perioadă de timp. Mai multe amănunte despre durata şi conţinutul promoţiei se află pe site-ul ProTv Internaţional, al cărui domeniu se schimbă din această săptămînă din www.protvintl.ro în www.protvi.ro.

Şi cum românului îi place să rîdă din tot sufletul, îi plac poveştile de iubire cu parfum de epocă şi să danseze pentru un vis, românii de pretutindeni vor urmări cu plăcere serialul “State de România”, primul serial de epocă “Aniela” şi al 8-lea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” ,în direct, la ProTv Internaţional.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.