Dana Rogoz, vacanta cu iubitul la munte

• Dana Rogoz sarbatoreste, pe 11 februarie, patru ani de cind prezinta emisiunea “De Suflet”, la ProTv International

Dana a lasat in urma vacanta si s-a apucat de treaba impreuna cu echipa „De Suflet”. Ea a petrecut Revelionul impreuna cu iubitul ei, Radu, si cu fostii colegi de facultate. S-au cazat, timp de trei nopti, intr-o pensiune la Ranca, iar Dana s-a bucurat doua zile de zapada, s-a dat cu placa… Si pentru ca Romania este intr-adevar surprinzatoare, ea povesteste cum ultima zi a anului a reusit sa o uimeasca, pe munte.

Pe 31 am urcat mai multi pe virful Papusa, cu telescaunul o parte din drum si apoi cam 40 de minute pe jos, prin zapada. Nu era chiar usor, ne incurajam unii pe altii si spre uimirea noastra ne-am intilnit cu un cuplu care cobora si el era incaltat cu pantofi de costum :). Nu stiu sincer cum nu degera… Oricum, ne-a luat din entuziasm… La 12 noaptea ne-am distrat cu totii pe partie, sub un foc artificii. In vacanta noastra am respectat si traditia grupului – am jucat jocuri de societate ca mima, Activity, Scrabble”, declara Dana Rogoz care, in curind, se va pregati impreuna cu echipa sa pentru un nou sezon al emisiunii “De Suflet”, pe care o prezinta la ProTv International sambata, de la ora 20.30.

In ultima luna, am inceput pregatirile serioase impreuna cu colegii mei pentru noul sezon. Prima emisiune, care va fi difuzata pe 11 februarie, va fi dedicata prieteniei si fiecare invitat va veni insotit de un prieten. Aceasta editie va fi ca o petrecere a mea, pentru ca implinim si sarbatorim patru ani ai emisiunii”, incheie Dana, care asteapta multi invitati.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.