Dana Rogoz schimbă rolurile cu Wilmark: ea devine dansatoare, iar el prezentator

Sâmbătă, începând cu orele 20.30, Dana Rogoz a fost din nou în postura de gazdă a uneia dintre cele mai iubite emisiuni pentru românii din afara ţării, difuzată de ProTv Internaţional. Cea de-a doua ediţie „De suflet” a adus telespectatorilor, dar şi Danei, momente inedite de muzică şi dans.

Unul dintre ele a fost creat chiar de Wilmark, care, după o pauză publicitară, a intrat spontan în rolul de prezentator şi a anunţat un moment special cu Dana, invitând-o la dans. Paşii de salsa cu care a început dansul s-au transformat rapid în piruete şi prize spectaculoase, care au luat-o şi pe vedeta ProTv Internaţional prin surprindere. Însă Dana s-a descurcat foarte bine, iar experienţa de la „Dansez pentru tine” şi-a spus cuvântul din plin.

Directorul de programe al radio-ului online ProFm Latino de pe site-ul www.profm.ro şi membru al juriului la „Dansez pentru tine”, Wilmark a venit însoţit la „De suflet” de două cupluri de dansatori de la şcoala lui de dans, „Academia de Baile Latinoamericana”, care au făcut o demonstraţie spectaculoasă de dans BachaTango.

Momentele de amuzament au continuat o dată cu sosirea unui alt invitat, la fel de pus pe şotii. Este vorba despre deja celebrul farseur Gabi Jugaru, cunoscut telespectatorilor din emisiunea “Jugaru Shukaru”. De data aceasta, el a fost invitat în postura de cântăreţ de muzică lăutărească, o nouă pasiune a sa, si nu a ezitat să surprindă publicul cu două melodii. S-a dovedit că Dana Rogoz nu a avut parte de niciun moment de respiro, ea fiind luată la dans şi de Gabi Jugaru.

De suflet au fost şi discuţiile Danei cu trei artiste apreciate de publicul românesc. Valentina Fătu a povestit despre ultimul turneu din Spania, unde a jucat pentru comunitatea de români. Anastasia Lazariuc şi-a mărturisit emoţia de a cânta din nou pentru românii din Israel, după 10 ani. Mirabela Dauer, însoţită de Raoul, a delectat telespectatorii cu trei piese ritmate, iar partea de muzică populară a fost susţinută de gemenele Popescu, pe care românii le-au mai văzut la „De suflet”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.