Dana Rogoz a fost botezata si Mihaela, dupa personajul de desene animate din copilarie

Sfintii Mihai si Gavril sunt sarbatoriti la “De Suflet” in aceasta sambata, de la ora 20.30 cu multi invitati. Mihaela Tatu, Mihai Petre, Mihai Margineanu, Gabriel Dorobantu si Mihaela Cernea.

Dar prima si cea mai importanta sarbatorita este chiar Dana Rogoz, pe care o cheama si Mihaela si ii va povesti actorului din “Las Fierbinti” despre cum si de ce a fost botezata asa.

Cei doi frati ai mei mai mari au vrut sa imi puna cate un nume. Lui Andrei ii placea de cineva de la gradinita, o fata pe care o chema Dana, iar Radu urmarea desenele animate de atunci, cu Mihaela si Azorel. Si de la el a venit si al doilea nume”, spune vedeta ProTv International.

Aceasta editie va aduce multa buna dispozitie in casele romanilor de pretutindeni, iar Mihai Margineanu se va descurca de minune la acest capitol. El spune despre farsele pe care si le fac la filmari “credeti-ma, daca acestea se filmeaza si se dau pe post, nu mai exista nci un serial. De exemplu la un moment dat, eu trebuia sa stau cu fata la un perete si asteptam sa cant un cantec. Dar ei, adica toata echipa, au plecat si m-au lasat asa. Va zic, glumele bune sunt foarte proaste”.

 

Si tocmai de aceea el iubeste atat de mult acest proiect. “Este cel mai bun produs facut de industria cinematografica in ultimii ani pentru ca este adevar, nu minte nimeni acolo, e viata satului. In spatele cuvintelor sunt niste principii solide. De aia nu ne-au cucerit atatia, noi suntem ca o femeie incapatanata, care o stie pe a ei”, declara actorul despre romani.

O alta prezenta pe care telespectatorii nu au mai vazut-o demult aici este Mihaela Tatu, predecesoarea Danei in platoul  “De Suflet”, care in urma cu 5 ani prezenta emisiunea la ProTV International. Intalnirea dintre Mihaela si Dana a fost una foarte calda, emotionanta si cu multe povesti de ascultat pentru cei de acasa.

Juratul emisiunii “Dansez pentru tine”, Mihai Petre, si-a dezvaluit latura sensibila la “De Suflet”, in aceasta editie. El a povestit ca se bucura de toate cadourile pe care le primeste si le deschide imediat. Iar daca vine vorba despre surprize, cea mai frumoasa pe care a facut-o a fost pentru sotia lui, cand i-a dat inelul de logodna:

Nu m-am mai asezat in genunchi, nu pentru ca nu as fi vrut, ci pentru ca aveam picioarele taiate de emotie, mai ales ca nu stiam ce va spune”, isi aminteste Mihai, iar momentul, dupa cum se stie, a avut un final fericit.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.