Dan Puric are o admiratoare care îi dăruiește mereu mâncare

Dan Puric are o admiratoare care îi dăruiește mereu mâncareUn artist complex s-a dezvăluit așa cum este „Dincolo de aparențe”: Dan Puric. Într-o ediție în care subiectele serioase au aflat calea firească de a se împleti cu cele foarte amuzante, Florentina Fântânaru a încercat să descopere pentru telespectatorii Antena Stars cât mai multe lucruri nespuse de cel care a reușit să devină cunoscut și apreciat pentru spectacolele sale de pantomimă nu doar în țară, ci și în străinătate.

Deși nu face parte dintr-o categorie de artiști cu fani agresivi, Dan Puric mărturisește că are admiratoarele lui. Una dintre ele găsește de fiecare dată potrivit să îi dăruiască ceva de mâncare: zacuscă, gem sau dulceață, Copyright Mihai Stetcu_Antena 1_ANTENA STARS_1109140703cozonac. Tot el vorbește cu o duioșie extraordinară despre labradorul pe care îl are și glumește pe seama faptului că e „singurul Puric cu câine din lume”.

Întrebat la ce visează, actorul mărturisește: „Aș dori din tot sufletul ca umanitatea să se îmblânzească”, precizând că omenirea progresează doar din punct de vedere tehnic, nu și spiritual, și că poporul român va supraviețui „dacă reușim să ne reîndrăgostim de el”. Cum vede România, cum l-a marcat pierderea primului său copil și ce relație are cu fiul său, acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Florentina Fântânaru a căutat răspunsuri la, „Dincolo de aparențe”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.