Dan Puric, invitatul lui Robert Turcescu la prima emisiune 100% pe B1

Noua imagine a brandului „6! Vine presa” va fi, de luni, 4 octombrie, Ioana Reit, cunoscută publicului de la Ştirile B1 ale orei 12.00.

<<6! Vine presa” reprezintă un moment cu o mare importanţă din parcursul meu în televiziune. Puţini îşi mai amintesc faptul că 6! Vine presa” este primul format de acest gen din România, adică cel dintâi “news magazine”, care a fost, apoi, clonat în zeci de exemplare de alte televiziuni. Eu ştiu asta şi de aceea sarcina noastră e cu atât mai însemnată; ea trebuie îndeplinită cât mai bine, în primul rând pentru publicul fidel emisiunii de peste cinci ani >>, ne-a spus Ioana despre cea mai recentă misiune a sa.

Emisiunea, care se va relansa într-un format complet nou de luni, nu va mai dura două ore, ci va fi condensată în intervalul 18.00 – 19.00, de luni până joi,  şi va pune accentul pe mai multă informaţie.

Subiectele vor fi foarte variate, din toate domeniile de interes: politic, economic, social, eveniment, monden, cultură sau sport. Ioana Reit şi invitaţii ei vor interpreta radiografia zilnică a mass media din România, dar şi a evenimentelor la zi.

Alături de invitatul zilei, Ioana va avea în studio şi un invitat special, cunoscuta jurnalistă Andreea Pora, redactor şef adjunct la revista “22”. Aceasta va fi prezentă în platoul “6! Vine presa”, mai ales atunci când evenimentele zilei ies oarecum din tipare.

O dată pe săptămână, va fi prezentat un reportaj pe o temă de larg interes, foarte bine documentat, iar reporterul care l-a realizat va fi chemat în emisiune să povestească cum a luat naştere materialul.

Un alt punct forte al proaspătului format îl constituie interviul săptămânii, realizat într-un stil neconvenţional. “Eroul principal” al interviului va face observaţii, scurte şi tranşante, asupra tuturor materialelor prezentate în emisiune.

Ştirilor zilei, comentate de cei mai potriviţi invitaţi, li se vor adăuga şi informaţii externe care captează atenţia.

“2+1” propune o formulă inedită de interviu

O dată cu lansarea grilei de toamnă, pe B1 debutează talk show-ul “2+1” cu Ioana Lupea şi Mircea Marian, jurnalişti de bază ai echipei “Evenimentul zilei”. Concepută sub forma unui interviu cu un singur invitat, emisiunea acoperă subiecte din sfera politicului, socialului şi economicului.

Producţia va păstra structura Interviurilor 2+1 din „Evenimentul zilei”, realizate de Ioana Lupea şi Mircea Marian, unde întrebările sunt puse alternativ de cei doi şi va avea rubrici ca „Testul de sinceritate” sau „Ce spune despre…”.

Va fi o emisiune de analiză, nu o sală de tribunal, nu vom da sentinţe şi nu vom tăia capete. Vom încerca să găsim cauzele evenimentelor şi să arătăm efectele lor asupra oamenilor. Invitaţi vor fi personalităţi publice, dar şi experţi cu mai puţină notorietate, care au ceva important de spus”, ne-a declarat Ioana Lupea.

„2+1” se va transmite, în direct, din studioul „Evenimentul zilei”, de luni până joi, de la ora 19.00.

Dan Puric este invitatul lui Robert Turcescu în prima ediţie “100%”, pe B1

Robert Turcescu debutează pe B1 cu “100%”, producţia tv care l-a consacrat,  nerăbdător să-şi reintâlnească publicul telespectator pe care îl va primi în casă nouă, într-un un decor special conceput pentru programul sau.

Foto: Alex Galmeanu

“100%” se va difuza în prime time, de luni până joi, de la 20.00. Robert revine în calitate de realizator tv,  păstrand conceptul iniţial al emisiunii, acela de “interviu clasic de televiziune, nu o şueta televizată”. “100%” va fi o dezbatere profundă cu invitaţi interesanţi, oameni cu idei şi experienţe care merită cunoscute, un program total  diferit faţă de toate talk show-urile de pe piaţa tv a momentului.

In ediţia de luni,  Turcescu  deschide sezonul „100%” cu un invitat special, o personalitate a spiritualităţii de pretutindeni – Dan Puric.  Artistul va fi provocat de jurnalist la o discuţie pe temele acute ale actualităţii:  starea societăţii româneşti, criza economică şi criza morală în care ne adâncim tot mai mult, eşecul unei întregi generaţii de politicieni şi stringenta nevoie de schimbare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.