Dan Negru, mesaj emoționant pentru fiul Mădălinei Manole, de ziua sa

mădălina manole

Fiul Mădălinei Manole, Petru, a împlinit miercuri, 8 iunie, frumoasa vârstă de 13 ani. Cu această ocazie, Dan Negru i-a transmis un mesaj emoționant adolescentului.

Vedeta postului de televiune Kanal D nu a uitat-o pe regretata artistă, care s-a sinucis chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.

„Dragă Petru,

Citesc în ziare că azi împlinești 13 ani.
Am cunoscut-o pe mama ta, Mădălina. O femeie de ispravă care a lăsat urme atât de adânci în conștiința noastră încât, uite, vorbim mereu despre ea. Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul.

Mă gândesc de multe ori la mama ta. Când avea 35 de ani, ziarele spuneau că e „trecută de prima tinerețe” . Așa erau vremurile, Petru.
În anii ăia, Regele Mihai sau Corneliu Coposu erau judecați după vârstă. Atât puteam !

Azi, Smiley are vărsta mamei tale de atunci, dar nimeni nu-i mai numără anii pentru că mama ta a schimbat o mentalitate în presă : că vârsta nu e o povară. Azi, cei 86 de ani ai lui Piersic, cei 51 ai mei sau cei 50 ai Andreei Esca nu mai sunt poveri.
De la mama ta încoace ziarele au învățat că omul trebuie să-și trăiască frumos toate zilele vieții lui, la orice vărsta.

Să-ți trăieșți frumos zilele, Petru.
E mult de când a plecat Mădălina…
Dar îmbrățisarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul…”, a transmis Dan Negru pe contul său de pe rețelele sociale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.