Dan Helciug caută femeia ideală pe litoral

* Vara pe val  aduce o petrecere haiducească la TVR 1 şi o seară italienească la TVR 2

image

Are o soţie şi doi copii în Bucureşti, dar… caută femeia ideală pe litoral! Ce l-a determinat pe Dan Helciug să înceapă o asemenea căutare şi dacă a găsit sau nu femeia ideală vom afla urmărind Vara pe val în această după-amiază, de la ora 17.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+. Tot atunci, Raluca Guslicov strânge LIKE-uri pentru pagina de Facebook Vara pe val angajându-se ca… salvamar. Iar pentru a câştiga competiţia cu „rechinii” de la TVR 2 şi la capitolul vânzări, „delfinii” ademenesc turiştii de pe plaja din Mamaia cu o salată cu fructe de mare, pregătită, ca de obicei, de Nuami Dinescu, dar şi cu un cocktail preparat de Dalia Puşcă după gusturile celor aflaţi pe litoral.

Seara, de la ora 22.00, Mircea Vintilă, Vasile Şeicaru, Maria Gheorgiu şi Marius Baţu vin să susţină echipa TVR 1 cu o petrecere… haiducească. Muzica folk va răsuna pe plaja Tan-Tan, în timp ce mirosul fripturii la proţap va invada staţiunea, iar scânteile focului de tabără vor încânta privirile tuturor.

Zilele trecute, căpitanul „delfinilor” Dan Helciug, alături de băieţii de la Spitalul de urgenţă, au cântat în premieră două piese la Vara pe val. Iată aici una dintre ele, care, cu siguranţă, va face oamenii să fredoneze… „Bua, Bua”.

Echipa TVR 2 continuă şi în această după-amiază concursul de miss de pe plajă. O altă problemă apare însă în tabăra „rechinilor”: tocmai pe când se pregătesc să ofere premiul câştigătoarei concursului, se constată că lipsesc banii din seif! Să fie oare un hoţ printre ei?… În ediţia Vara pe val de la ora 17.30, telespectatorii TVR 2 şi internauţii de pe TVR+ află cum se va rezolva dilema.

Pentru a contracara petrecerea „delfinilor”, echipa TVR 2 pregăteşte pentru miercuri, de la ora 23.00, o seară italienească pop-opera. Membrii trupei Distinto sunt invitaţii lui Adrian Enache şi ai colegilor săi la Vara pe val, aducând cu ei canţonete, tarantele sau muzică siciliană. Iar dacă e vorba de Italia, seara TVR 2 nu putea avea alt gust decât de… pizza.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.