Dan Fintescu si Virgil Iantu protejeaza mediul impreuna cu Zoli de la Sistem

Virgil Iantu si Dan Fintescu s-au alaturat proiectului ecologic demarat de Zoli Toth de la Sistem, prin care incearca sa traga un semnal de alarma in ceea ce priveste depozitarea deseurilor electrice si electrocasnice. Impreuna cu Iuliana Tudor si Miki, vedetele Prima TV au filmat in Parcul Herastrau un spot, prin care indeamna oamenii sa arunce deseurile in locurile special amenajate.

Aceste deseuri au un grad foarte ridicat de poluare, pentru ca sunt greu biodegradabile si au componente care sunt nocive pamantului”, explica Dan Fintescu.

Ecologist convins, Virgil Iantu s-a implicat si in proiectul de ecologizare Recycle, Raft & Race, derulat de Asociatia MaiMultVerde si, impreuna cu 25 de voluntari, a adunat deseurile din zona telecabinei din Busteni. Atunci, pet-urile adunate în cadrul taberei MaiMultVerde au fost folosite pentru constructia unor plute care au luat parte la o întrecerea pe lacul Baneasa, iar celelalte deseuri, separate ulterior colectarii, au fost predate firmelor de reciclare.

In plus, Virgil Iantu este si ambasadorul conceptului BIO in Romania. Vedeta Prima TV a pronit “mandatul” sau BIO sub deviza “Vreau lucruri simple si firesti. Vreau BIO!”

Nu conteaza din ce directie vine, nu conteaza daca este la moda sau nu, din punctul meu de vedere orice initiativa care este legata de protejarea mediului ma monteaza si particip cu drag la toate evenimentele de acest gen”, marturiseste Virgil Iantu.

Pentru ca ne pasa ce se intampla cu mediul inconjurator, Prima TV a inceput campania “Stop indiferentei – Bunul simt salveaza vieti”, in cadrul careia vedetele postului si voluntarii de la Asociatia MaiMultVerde au participat la actiunea de colectare selectiva a deseurilor si “au pus plasticul la locul lui”.

Atunci, zeci de persoane s-au alaturat demersului Focus si impreuna cu Andreea Fried, Adrian Bucur, “Trasnitii” si Marius Saizu au aruncat pet-urile in containerul special amenajat in Parcul Herastrau, din Capitala.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.