Dan Finţescu: “Mara a venit să vadă cum e la tati la serviciu”

Dan Finţescu, prezentatorul emisiunii “Râzi şi câştigi”, de la Prima TV, are o mândreţe de fata, frumoasă şi deşteaptă, care s-ar putea să-i calce pe urme, în ceea ce priveşte profesia.
image

Din când în când, Mara îşi însoţeşte tatăl la radio, unde îi place foarte mult şi îi cunoaşte toţi colegi. De curând, Dan a luat-o cu el şi pe platourile de filmare ale emisiunii “Râzi şi câştigi”, de la Prima TV, iar fetiţa s-a arată foarte încântată.

„Nu este prima dată când mă însoţeşte la serviciu, dar este prima dată când mă vede la filmările pentru emisiunea „Râzi şi câştigi””, a spus Dan.

Mara este, însă, familiarizată cu show-ul prezentat de tatăl ei, pentru că cei doi se amuză uneori împreună urmărind filmuleţele din emisiune.
image

„Încerc pe cât posibil să-i limitez timpul pe care-l petrece în faţa televizorului, pentru că ştiu că va avea parte de asta peste câţiva ani. Mara se uita la televizor cam jumătate de oră pe zi, seara, când are de ales ce vrea să urmărească, respectiv „Razi si câştigi” sau desene aminate. În general îşi împarte timpul cam în două. Jumătate pentru emisiune şi jumătate pentru desene animate”, spune Finţescu.

Deşi îi plac în general toate clipurile din emisiune, Mara a mărturisit că cel mai mult se amuză la cele cu bebeluşi şi pisici.

Cine ştie, poate peste câţiva ani, Dan Finţescu va realiza o emisiune alături de fiica sa. Până atunci, însă, urmăriţi-l la „Râzi şi câştigi”, de luni până duminică, de la ora 19.30, la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.