DAN CRUCERU- RELAXARE CU FAMILIA PE PLAJELE DIN SPANIA

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii Povestiri adevarate, difuzata ACASA, a petrecut alaturi de familia sa o vacanta de 10 zile in Spania, unde s-au bucurat de mare, de plimbare si de nenumarate bunatati culinare.

image

Am vizitat mai multe statiuni de la Oceanul Atlantic din Spania: San Sebastian, Getxo, Mundaka, Bakio si am trecut chiar si in Franta, la Biarritz. In astfel de locuri, vin mii de surferi cu placile lor.

image

Sunt, de fapt, mici golfuri, sapate in stanca de valurile puternice ale oceanului. Am fost foarte uimit de amplitudinea refluxului.

image

A fost pentru prima oara cand am vazut fenomenul la ocean. Atunci cand apele se retrageau, descopereau kilometri buni de plaje noi, povesteste Dan.

image

Desi vremea nu a fost cea mai potrivita pentru plimbare si au fost cateva zile ploioase, Dan a luat la pas orasul San Sebastian, despre care spune ca este una dintre cele mai frumoase statiuni de litoral din Europa:

image

Portul orasului si faleza imensa sunt principala atractie. Exista acolo si un acvariu impresionant ce poate fi vizitat. Astfel am putut trai senzatia de a avea un rechin la doi pasi, marturiseste Dan.

image

In ceea ce priveste rasfatul culinar, prezentatorul emisiunii Povestiri adevarate spune ca mancarea a fost senzationala: Pestele si fructele de mare proaspete au fost elementele de forta.

image

Am luat masa, in functie de locul unde ne aflam, la tavernele clasice de pe faleza sau la restaurante cochete, create in constructii monument.

image

Dan Cruceru si familia sa au petrecut o vacanta de vis pe plajele din Spania, de la mic la mare: Sophia, ca de obicei atunci cand e pe nisip, s-a simtit minunat.

image

Una peste alta, am reusit sa ne saturam, parca, de mare, soare si nisip, spune prezentatorul emisiunii Povestiri adevarate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.