Dan Cruceru a sarbatorit primul an din viata fiicei lui

Dan Cruceru (prezentatorul emisiunii “Povestiri adevarate”, ce se difuzeaza de luni pana sambata, de la 16.30, ACASA) este un tatic implinit si foarte fericit. Minunea din viata lui si a sotiei sale, Cristina, micuta Sophia Maria, a implinit 1 an de cand a venit pe lume.

“Radiez de fericire şi îi mulţumesc piticii mele că a fost un copil ideal, în primul ei an de viaţă, ascultător şi cuminte. Îi mulţumesc şi lui Dumnezeu că ne-a oferit un asemenea dar, în urmă cu un an, şi că ne-o ţine sănătoasă!”, spune Dan Cruceru.

De cand a devenit tata, viata lui Dan Cruceru s-a schimbat complet, si marturiseste ca este surprins de cat de mult a crescut intr-un an Sophia Maria : “În urmă cu un an, Sophia Maria nu exista. Era doar în burtica mămicii ei. Între timp, a apărut alături de noi şi ne-a transformat viaţa. Cu mii de clipe fantastice, de o bucurie şi o dragoste imposibil de redat în cuvinte. Cei care sunt părinţi ştiu la ce mă refer. S-a transformat dintr-un boţ de om într-o mică domnişoară. A făcut, ieri, un an. Are, deja, personalitate, tabieturi, preferinţe. Ne strigă, ştie să facă diferenţa între lucruri, se joacă, aleargă, râde. Este fericită.Un an de zile, privind în urmă, mi se pare că a trecut la fel de repede ca o săptămână. Atunci când eşti fericit, timpul trece repede”, povesteste Dan Cruceru.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.