Dan Cărbunaru prezintă Calea Europeană, un nou talk-show la TVR 1 şi TVR+

• De vineri, 11 octombrie, ora 18.50

Dan Carbunaru_3397Miniştri, parlamentari, jurnalişti şi analişti, personalităţi ale lumii politice, culturale, economice sau sportive vor oferi, la Calea Europeană, informaţii utile pentru orice cetăţean european. Calea europeană poate fi urmărită şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro.

„Calea Europeană este singura pe care România poate ajunge la prosperitate. Cum? Din 2007 încercăm să aflăm! Fonduri europene, locuri de muncă, salarii mai bune şi mai ales o administraţie europeană. Pe Calea Europeană, telespectatorii află cum apartenenţa la Uniunea Europeană ne influenţează viaţa, cum ne reprezintă europarlamentarii români şi care sunt drepturile noastre ca cetăţeni europeni”, declară Dan Cărbunaru, cel care vă conduce pe Calea Europeană, în fiecare vineri, de la ora 18.50.

În prima ediţie a emisiunii Calea europeană, Dan Cărbunaru propune ca temă de discuţie regionalizarea României. Moderatorul va dezbate subiectul împreună cu Cătălin Ivan, europarlamentar, dar şi purtător de cuvânt al PSD şi Alin Tişe, vicepreşedinte PDL. Prin telefon, vor prezenta poziţia lor şi a partidelor din care fac parte vicepreşedintele PNL Sorin Frunză Verde şi Cseke Attila, din partea UDMR.

Săptămânal, telespectatorii emisiunii Calea europeană pot participa la un concurs cu premii. Pe pagina de Facebook a emisiunii, cei care postează cea mai interesantă
întrebare pentru invitaţii din săptămâna următoare vor câştiga, pe lângă premiul de a fi adresată întrebarea invitatului, şi câteva cadouri surpriză.

Calea europeană este emisiunea de vineri din tronsonul de dezbateri programate de luni până vineri, de la 18.50, la TVR 1 în această toamnă. În aceeaşi serie de talk-show-uri pe teme sociale, politice şi economice de actualitate se regăsesc Întrebări şi răspunderi cu Radu Preda (luni), Interes general, cu Sorin Burtea (marţi), La vârf, cu Mihai Rădulescu (miercuri), Ora de business, cu Moise Guran (joi).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.