Dan Capatos risca sa ajunga in fata tribunalului


Revista VIP: Inainte sa plece intr-o vacanta binemeritata, moderatorul de la Antena 1, Dan Capatos, a acceptat sa prezinte un eveniment desfasurat pe litoralul romanesc: lansarea unui hotel de patru stele din statiunea Saturn. Numai ca, el a avut parte de surprize…

Capatos a urmat toate procedurile legale aferente statutului de amfitrion, semnind cu firma organizatoare un contract, document prin care era platit cu suma de 2.000 de euro pentru munca prestata ca prezentator si se obliga ca, timp de un an, sa nu aduca in niciun fel prejudicii imaginii hotelului pe care avea sa-l prezinte, intr-o seara pompoasa de gala, in prezenta ministrului Elena Udrea.

Toate au decurs „ca la carte“, pina in momentul in care atit Capatos, cit si invitatii au remarcat ca lucrurile nu sint deloc roz. Dupa citeva saptamini, Dan a publicat un editorial intr-o revista, care avea la subsol mentiunea: „Autorul isi asuma responsabilitatea opiniilor exprimate in aceasta rubrica“. Despre ce vorbea autorul? Despre nimic altceva decit hotelul pe care-l prezentase cu citeva saptamini in urma.

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.