Dan Cruceru este noul coleg al Ioanei Maria Moldovan

Luni, 4 aprilie, de la 16.30, echipa “Povestirilor adevarate” primeste un nou membru, pe Dan Cruceru, colegul de prezentare al Ioanei Maria Moldovan. Noul co-prezentator al Povestirilor are experienta de 7 ani in jurnalism si asteapta emotionat prima intalnire cu telespectatorii de ACASA:

Cand ajungi ACASA, simti ca ai urcat in varful muntelui, ca esti deasupra tuturor! Iar acest lucru si-l doreste fiecare om care vrea sa faca performanta in cariera. Iar mie mi s-a implinit aceasta dorinta. Toata lumea m-a primit cu multa simpatie si caldura inca de la inceput si sunt convins ca ne vom intelege perfect”.

De luni pana sambata, de la 16.30,  Dan Cruceru o va avea alaturi pe Ioana Maria Moldovan, fericita ca are un nou coleg:

Ma bucur ca noul meu coleg are in primul rand o experienta indelungata de jurnalist si cred ca este cea mai buna alegere. O “povestire” va fi spusa mai bine in doi si Dan este un bun profesionist. Sunt convinsa ca vom face o echipa buna si vom intra in casele tuturor”.

Si Dan este incantat de colaborarea cu Ioana:

Este o placere pentru ca ea insasi este o persoana pe care merita sa ti-o faci prietena si totodata este o provocare sa intru alaturi de ea in platou. Ioana este un jurnalist cu experienta, varful de lance al ”Povestirilor adevarate” de ani buni, iar eu va trebui sa o ajung repede din urma, sa formam, pe ecran, un cuplu adevarat”, spune Dan, care are mari emotii pentru prima lui zi in direct:

Cand am emotii, imi transpira mainile, iar la prima emisiune voi avea nevoie de vreo cateva pachetele de servetele pentru ca voi avea emotii mari. Este un nou inceput al carierei mele, cel mai important moment, este punctul culminant”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.