“Cursa de rate ProFM” s-a incheiat cu succes, avandu-i ca invitati speciali pe Cabral si Andreea Ibacka

     • O rata a fost sabotata de o broasca din Dambovita, careia, dupa cum declara prezentatorii evenimentului, DJ-ii ProFM Sara si Nicolai “ii era cu siguranta lene sa mai inoate si s-a catarat pe ratusca, unde a petrecut o parte a cursei”, spre amuzamentul tuturor.

     • Rata castigatoare cu numarul 1268 i-a adus lui Gheorghe Viorel premiul de 500 de euro

Chiar si pe o vreme caniculara, ProFM a adunat la “Cursa de rate pe Dambovita” sustinuta de Suzuki, duminica, 8 iulie o multime de oameni, veniti chiar si cu doua sau trei ore inainte ca ratele sa se alinieze la linia de start.
Cursa a fost prezentata de DJ-ii ProFM, Claudiu Sara si Bogdan Nicolai, sustinuti de colegii lor Florin Goldic, Madalina Vintila si Nono Semen, cu mai multi invitati, printre care Cabral si Andreea Ibacka, Ion Oncescu si Cici de la Sistem, impreuna cu Anushka si un reporter special – pe Roxana Ciuhulescu, care a transmis live pentru sport.ro intreaga desfasurare de forte.

Evenimentul nu a fost unul usor nici pentru ratuste, pentru ca apa le-a purtat extrem de lent spre sosire, nici pentru Sara si Nicolai, care le-au monitorizat tot timpul in plin soare.
“A fost foarte dificil, pentru ca debitul raului a fost foarte scazut. Daca ratustele aveau si cornite, puteam foarte bine sa o transformam intr-o cursa de melci. Ele au avut si peripetii, unele s-au scufundat, iar alta, de exemplu, a fost sabotata de o broasca, careia cred ca ii era prea lene sa mai inoate si s-a catarat pe o rata, sa se odihneasca. Acolo a si petrecut o parte din cursa. Dar, in cele din urma, o rata a ajuns prima la linia de sosire si il felicitam cu totii pe Gheorghe Viorel, care a castigat cu rata numarul 1268”, au declarat matinalii de la “Alarma ProFM” la final.

In timp ce Cabral si Andreea au venit sa-si prezinte ratustele personalizate cu ceva timp in urma, campionul mondial de skandenberg, Ion Oncescu, Cici de la Sistem si Anushka au adus pe loc rate pe care le-au aranjat frumos si au urmarit cu totii cursa direct de la fata locului.

Pentru Roxana Ciuhulescu, transmisia a fost una diferita de cele de pana acum si amuzanta in acelasi timp. “Desi fetita mea mi-a pus multe intrebari despre ce fac cu rata si ar fi vrut sa o pastram, i-am explicat ca trebuie sa o facem frumoasa si sa o duc si pe ea alaturi de celelalte, la ProFM. Asa ca am luat ratusca, am trecut amandoua pe la machiaj si am aranjat-o si pe ea pentru live-ul de la sport.ro. A fost una dintre cele mai atipice si simpatice transmisii si m-am bucurat sa lucrez cu colegii mei de la ProFM, care imi sint foarte dragi ”, a incheiat Roxana care a facut interviuri cu invitatii si a prezentat pe rand ratele personalizate de vedete.

Cel de-al doilea an al Cursei de rate ProFM s-a incheiat cu succes si fara incidente, iar premiul l-a facut cu siguranta fericit pe castigatorul concursului, care a avut competitie serioasa si printre DJ-ii ProFM, dupa cum marturiseste Nono Semen.
“Eu am luat un boboc de gasca, l-am deghizat in rata si l-am invatat sa fie mai cool si sa inoate impotriva curentului. Asa ca in cele din urma va pot spune ca, daca ati vazut o ratusa in alta directie si putin in deriva, a mea era  :). Insa va spun la final ca imi pare bine ca a castigat un fan ProFM si a fost o cursa foarte reusita, asistata pina la final de multi spectatori”.

Evenimentele Legalize Joy continua si pe litoral, din studioul special amenajat la Mamaia, la Club Megalos.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.