Cuplu nou Acasa: Ioana Maria Moldovan si Radu Vâlcan prezinta "Povestiri adevarate"


Ioana Maria Moldovan si Radu Vâlcan vor prezenta luni, de la 17.30, o editie speciala a “Povestirilor adevarate”.

Daca Ioana este de patru ani la pupitrul ’’Povestirilor’’ de ACASA, pentru Radu Vâlcan prezenta in studio este o premiera: “Am emotii, dar mizez pe sprijinul Ioanei si al producatorilor si sunt convins ca, dupa primele 5 minute de emisie, o sa reusesc sa-mi inving emotiile”, marturiseste Radu.

Dupa o scurta vacanta si o spectaculoasa schimbare de look, Ioana Maria Moldovan va reveni si ea, alaturi de Radu, in platoul Povestirilor. “In doar doua saptamini m-am transformat din blonda in roscata, m-am tuns scurt, mi-am serbat ziua de nastere alaturi de cei dragi, m-am mutat in casa noua.

Se poate spune ca am avut parte de un inceput de august plin, am foarte multa energie si abia astept sa intru in direct, alaturi de Radu, noul meu coleg, si sa alinam putin din suferinta celor de acasa. Pentru mine echipa Povestirilor este a doua mea familie, locul unde ma simt acasa”, spune Ioana.

Radu Vâlcan se pregateste de mai bine de o luna pentru ca, in prima lui zi ACASA, totul sa fie perfect “Mi-am cunoscut colegii, am petrecut ore bune alaturi de ei in redactie, am citit zeci de scenarii, am vizionat casete. Vreau ca totul sa fie perfect si cei de acasa sa inteleaga ca suntem aici pentru ei”, spune Radu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.