Cum arată fosta soție a lui Putin la 6 ani după divorț: Am fost torturată, am trecut prin iad

Fosta soţie a lui Vladimir Putin s-a retras din viaţa publică la scurt timp după divorţul de acesta şi puţini sunt cei care ştiu cum mai arată Liudmila, în vârstă acum de 61 de ani.

Fosta soţie a liderului de la Kremlin s-ar fi recăsătorit şi şi-ar fi cumpărat, împreună cu noul soţ, cu 20 de ani mai tânăr, o vilă impresionantă în sudul Franţei.

Liudmila, fostă Putina, în prezent partenera lui Artur Ocheretny, a dezvăluit că viața cu acesta a fost un coșmar.

„M-am căsătorit cu un brav ofițer, dar, cu cât deveneam mai apropiați, cu atât înțelegeam mai bine că lucrurile pentru care îl iubeam se adevereau a fi imaginare. Era un bărbat sever, aș putea zice tiran. Nu ținea cont de dorințele mele. Nu mă observa.

Aș zice că avea nevoie de mine doar pentru a susține imaginea unui familist, doar în calitate de mamă a copiilor săi. Îmi este greu să vorbesc despre asta, mă bătea, mă umilea. Viața cu Vladimir era o tortură”.

Aceasta ar mai fi povestit că a încercat de mai multe ori să înainteze divorț, dar pentru a-i fi închisă gura, femeia era imediat internată într-o clinică de psihiatrie.

„Am trecut prin toate cercurile iadului… Droguri, substanțe psihotrope, umilințe. Eram deseori sechestrată în izolator și nu vedeam lumina zilei, nu vedeam oamenii. Dintr-o femeie puternică și sigură pe sine m-am transformat într-o umbră. Eram de acord să fac orice, doar să ies de acolo”, ar fi povestit Liudmila, potrivit Telegraph.md.

Cei doi s-au căsătorit pe 28 iulie 1983. Imaginile de la nuntă făcute publice arată un Vladimir Putin tânăr și o Liudmila fericită, îmbrăcată într-o rochie albă, modestă, ținându-se de mână în fața unei mașini negre. Liudmila Putina a lucrat ca stewardeză pentru PJSC Aeroflot, cunoscută și sub denumirea de Rus Airlines, potrivit impact.ro.

După 31 de ani de căsnicie, în 2014, Vladimir Putin și soția sa au divorțat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.