Cum a devenit barbat Radu Mazare

Radu Mazare a vorbit la „PoveStiri de Noapte”, ACASA, despre viata lui intima. Intr-o cada cu lapte si petale de trandafir, primarul Constantei a povestit totul despre aventurile care i-au faurit aura de personaj controversat.

Virginitatea? Eu eram cam in clasa a 11-a, ea era si ea micuta, da’ mai stia, eu nu stiam nimic„, marturiseste Radu Mazare, care mai are o apasare:

Mi-a prins bine, dar nici pana acum nu m-am lamurit cu femeile astea, de-aia nu m-am insurat. Tot studiez si studiez„.

N-am fost niciodata cu doua femei deodata„, spune Mazare, care s-a jurat ca n-a platit in viata lui pentru o noapte de amor. Primarul Constantei are si o filosofie legata de doamnele din viata lui: „L-am invatat si pe fii-miu: ba, un barbat smecher in viata, cand este mic, ia femei mai mari decat el si, cu cat inainteaza in viata, ia mai mici. Le schimbi.

La capitolul Brazilia, Mazare a demontat un mit:

Cele mai frumoase fete pe care le-am intalnit eu sunt in Romania. Pe primul loc. In Ucraina, Rusia, Brazilia numai vorbele sunt de ele. Adica lumea vorbeste ca sunt frumoase, dar, daca le dai jos de pe tocurile alea de le scoti fanteziile, sa stii ca sunt destul de scundute, nu mai au picioarele asa lungi, nu mai sunt asa impunatoare nici in Nord, nici in Sud.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.