Culisele concertelor din România, deschise la Garantat 100%

• Duminică, de la ora 23.40, la TVR 1, TVR HD şi TVR+ Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu poate cei mai cunoscuţi organizatori de concerte şi festivaluri de la noi

Catalin, Laura, GuidoLaura Coroianu (CEO Emagic), unul dintre cei mai cunoscuţi organizatori de festivaluri şi concerte din România, vine la Garantat 100% de la TVR 1 şi TVR HD. Laura va fi însoţită de soţul ei, Guido Janssens, la discuţia cu Cătălin Ştefănescu de duminică, 6 aprilie, de la ora 23.40. Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, de curând disponibil pe mobil şi tabletă.

Despre felul în care merg românii la concerte, despre cultura de a merge la un act cultural plătit, despre ravagiile pe care le-au făcut zilele oraşelor şi festivalurile berii care aduc artiştii gratuit în concerte, aflaţi de la Laura Coroianu şi Guido Janssens. Dacă mai au oamenii instinctul de a merge la concerte şi festivaluri, despre culisele venirii în România a trupei Depeche Mode, a Madonnei, a lui Roger Waters ori a mult aşteptatului concert al lui Peter Gabriel din luna mai – va găsi răspunsuri Cătălin Ştefănescu la Garantat 100%.

Garantat cu Laura, GuidoCum este să organizezi evenimente la care participă 50.000 de oameni, cum este să avem România în circuitul de concerte al artiştilor străini, dacă artiştii cântă pentru bani sau pentru propria lor plăcere sunt alte lucruri despre care veţi afla urmărind emisiunea lui Cătălin Ştefănescu.

Maestru în arta conversaţiei, Cătălin Ştefănescu promite un nou dialog cel puţin interesant duminică seară, la ora 23.40, de la TVR 1, într-o altă ediţie spectaculoasă Garantat 100%. Emisiunea poate fi văzută şi la TVR HD, dar şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.