„Cu ochii`n 4”: Un supravieţuitor Concordia îşi povesteşte experienţa terifiantă la TVR 1

Două poveşti noi, de actualitate, la „Cu ochii`n 4” din 30 ianuarie, la TVR 1: „Naufragiat de România”, care spune povestea românului Robert Kamner, supravieţuitor al naufragiului navei Concordia şi „Magistratul” – despre povestea halucinantă a unui deţinut care a câştigat 100.000 de euro fiind după gratii.

În data de 13 ianuarie 2012, vasul de croazieră Costa Concordia, care avea la bord peste 4.200 de pasageri şi membri ai echipajului, s-a lovit de stânci şi s-a scufundat parţial, în apropierea insulei italiene Giglio. La bordul navei de croazieră au fost 29 de turişti români şi încă 27 de români, membri ai echipajului. Robert Kamner este unul dintre românii care lucrau pe acea navă şi care, printr-o minune, a reuşit să se salveze. Reporterul Cristina Ţilică a stat de vorbă cu el şi prezintă telespectatorilor TVR 1 povestea lui. De aproape doi ani, bărbatul a renunţat la viaţa de oraş şi s-a retras cu familia în munţi. Şi-a construit lângă Zărneşti, la poalele Pietrei Craiului, o casă care pare desprinsă dintr-un film SF. Locuinţa are forma unui „dom monolitic” şi este prima de acest fel din România. După cum spune proprietarul acesteia, o astfel de locuinţă se poate ridica în mai puţin de o lună, este rezistentă la furtuni, inundaţii şi cutremure de peste 8 grade. Întreaga poveste a supravieţuitorului naufragiului din Italia poate fi urmărită luni seară, de la ora 22.00, la TVR 1.

În partea a doua a emisiunii, reporterul Ionuţ Cărpătorea face portretul „Magistratului”, un simplu deţinut de la Penitenciarul Botoşani ajuns „ vedetă” după ce a „produs” peste o sută de mii de euro în timp ce se afla după gratii. Bărbatul în vârstă de 32 de ani a reuşit să păcălească nu mai puţin de nouă persoane prin telefon. El se dădea drept magistrat şi solicita sume de bani pentru soluţionarea favorabilă a unor dosare. Până la urmă, procurorii de la DNA i-au oprit „demersul judiciar”, dar pretinsul magistrat a reuşit sa tergiverseze procesul timp de mai bine de doi ani. Directorul general din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, chestorul Ioan Bălă, va oferi amănuntele acestui caz la” Cu ochii`n 4″, de la ora 22.00, la TVR 1.

În fiecare seară de luni, la TVR 1, telespectatorii pot urmări cele mai noi anchete şi reportaje sub cunoscutul brand al TVR – Cu ochii`n 4.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.