“Cronica Carcotasilor”: Cei de IRealitatea pot provoca furtuni, cutremure si inundatii

Campania electorala este in plina desfasurare, iar candidatii promit verzi si uscate sau marea cu sarea. Cel mai mare “promitator” al tuturor timpurilor vine in platoul “Cronicii Carcotasilor”.

Domnul Minciunel Sfrunteanu, baron de Munchausen, promite ca, daca va fi ales primar, isi va schimba numele in Belferel Madoarencotescu, din canale va refula doar lapte si miere, fiecare cetatean va primi zeci de mii de euro de caciula, va reabilita blocurile cu turta dulce, va face adaposturi pentru caini si doamne batrane si va aduce mare si sarea de la Slanic Prahova la Bucuresti.

Si avocatul de interlopi cinstiti, procese de constiinta si recursuri valutare – domnul Gelu’ Mititelu’ – vine la “Cronicutza” sa ne lamureasca cum ne putem feri copiii de limbajul folosit prin emisiunile TV. Cea mai simpla varianta este sa-i dam pe toti in judecata, si pe Mizilic, si pe Antena. Pai ce DEX-ul e ghena de gunoi? Dinu Paturiciu vine in emisiunea pentru a ne da cateva sfaturi economice. Trupa Jukebox ii dedica si o melodie.

Cel mai mare perscar al Romaniei, domnul Tibanu, ne spune la ce trage mai nou peste. Daca ati incercat sa-l prindeti la rama, la mamaliga sau la musculita si nu ati reusit, incercati la dinamita. Trage de rupe!
Gogu din Pascani face cateva marturisiri despre prietenul sau Gigel Frone, dar si despre fetele cu care s-a culcat, iar bunica Oanei Lis ne lamureste de ce vrea sa-si puna silicoane si ce parere are despre sotul nepoatei.
Domnul Sofocle Martzoaga, energo-decimo-terapeut, posesor a 10 puncte EFT, verisoara emotionanta si simpatica a acupuncturii, va arata cum scapati de efectele negative ale pastilelor, prin frecarea acestor puncte si rostirea incantatiei “plecati boalilor, plecati boalilor!”.
Nu stim daca cei de la IRealitatea spun cuvinte magice, dar, daca vor, pot provoca si furtuna, si cutremure, si inundatii, si tsunami, si vulcani. Care este recuzita necesara pentru astfel de fenomene, aflati urmarind “Cronica Carcotasilor”, miercuri 23 mai, de la ora 20.30, la Prima TV.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.