“Cronica Carcotasilor”: Andreea Raducan lanseaza “Reversul medaliei”

Saptamana aceasta, Misu Gainusa si Dezbracatu’ o au invitata la “Cronica Carcotasilor” pe Andreea Raducan. Multipla campioana mondiala si olimpica la gimnastica isi lanseaza, in premiera, intr-o emisiune de televiziune, cartea autobiografica “Reversul medaliei”.

Cracotasii de la Prima TV va spun apoi cine a castigat procesul cu CNA si cum a reusit Dan Diaconescu sa-si prelungeasca licenta la Zero TV.
Pentru Bianca, fosta lui Bote si actuala lui Cristea, profesorul creierolog Nastratin Hodorogea-Ghivent lucreaza la un creier din plastic. Acesta a reciclat niste PET-uri, insa se confrunta cu o probleme. La o gandire mai profunda, creierul incepe sa fumege, iar Bianca sa scoata fum pe urechi. Nici varianta cu silicon nu pare sa functioneze.

Urmeaza in premiera un interviu cu unul dintre protagonistii mai putin cunoascuti ai campaniilor electorale. Domnul Sile Lipitorul, dupa cum sugereaza si numele, lipeste si dezlipeste afise electorale. Ce parere are despre canditatii de pe afise, aflati urmarind in aceasta seara “Cronica Carcotasilor”.

Si tot atunci veti vedea ce trucuri a pregatit dementalistul Gogaie, ce anume colectioneaza Gogu din Pascani, cine sunt protagonistii din aceasta saptamana din “Top Rusinica”, dar si cum se descurca Grasul XXL si Guess Who la “Binterviu”. La final, Carcotasii fac cinste cu Bere Gratis. Mita si ai lui vin in platoul “Cronicii” sa isi cante povestea.
“Cronica Carcotasilor” – miercuri, 16 mai, de la ora 20.30, la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.