Criterii pentru cumpararea unui brad de Craciun

brad de crăciun

Craciunul se apropie cu pasi repezi si e timpul sa intram in spiritul Craciunului! Unul dintre primii pasi esentiali este sa va cumparati bradul.

Pentru a-l alege mai bine, nu ezitati sa descifrati diferitele modele si tipuri de brad de Craciun, in functie de criterii precise de selectie. Pentru o alegere mai buna, cerneti fiecare brad de Craciun artificial sau natural, care urmeaza sa fie studiat in functie de urmatorii parametri

Ce tipuri de brazi de Craciun exista?

Conform testelor comparative, exista doua tipuri de brazi de Craciun. Bradul de Craciun natural, din lemn, si bradul de Craciun artificial. In opinia noastra, ambele au avantajele si dezavantajele lor. Va invitam sa aflati mai multe despre ambele solutii si apoi puteti alege cel mai bun brad de Craciun pentru voi!

Dimensiuna unui brad de Craciun

Conform testelor comparative, dimensiunea bradului de Craciun ar trebui sa fie determinata de marimea camerei in care va fi amplasat in timpul iernii! Din acest motiv, veti gasi brazi de diferite dimensiuni. Chiar daca magia Craciunului este cuvantul cheie, nu va lasati orbita de o simpla indragostire… ati putea fi rapid surprinsa odata ce bradul se afla in sufragerie! Potrivit feedback-ului clientilor, pentru a nu fi prinsi nepregatiti, este important sa masurati in mod constient spatiul pe care il aveti la dispozitie si abia apoi sa va indreptati atentia catre brazii de Craciun cu dimensiunile corespunzatoare.

  • Inaltime

Nu uitati sa masurati inaltimea tavanului din camera in care intentionati sa amplasati bradul. Intre varful bradului si tavan nu trebuie sa fie mai putin de 30 de centimetri. Cum altfel vei pune steaua ciobanului in varf?

  • Latime

Ideea este sa marcati pe podea spatiul pentru bradul de Craciun inainte de a-l amplasa in casa. Acest lucru va va oferi o idee mult mai clara a diametrului pe care vi-l puteti permite!

Ce forma sa aiba bradul?

Acum depinde de voi sa va adaptati bradul la spatiul de locuit si la preferintele individuale. Nu va fie teama sa faceti mai multe teste: fiecare cu ce are, fiecare cu ce are! Groase sau subtiri, foarte sau putin dense: exista ceva pentru fiecare gust si pentru fiecare interior.

Culoara unui brad de Craciun

Zilele in care toti brazii de Craciun erau verzi si traditionali au trecut definitiv! Conform testelor comparative, brazii de Craciun de astazi pot fi verzi, desigur, dar si albi, aurii, argintii, rosii, albastri sau chiar negri! Pe care sa o alegeti? Campul de posibilitati s-a largit cu siguranta, dar regula ramane neschimbata: alegeti bradul de Craciun pe care il considerati cel mai potrivit pentru interiorul, mobilierul, stilul, pe scurt, bradul care se potriveste perfect cu decorul vostru.

Pentru spatiile de locuit minimaliste si neimpodobite, brazii de Craciun albi sau negri sunt perfect potriviti. Cele verzi sunt mai potrivite pentru decoratiuni interioare mai clasice. Iubitorii Craciunului vor prefera cu siguranta mai mult tonuri de rosu sau chiar auriu. Pasionatii de moda nu vor ezita sa isi adapteze bradul de Craciun la tendintele actuale – si sa favorizeze originalitatea – adoptand nuante de mov, sau argintiu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.