Cristina Cioran vine la Ferma Vedetelor. Actriţa lasă pantofii cu toc şi ia în primire cizmele de cauciuc

Următorul concurent confirmat în echipa fermierilor celebri este Cristina Cioran, care va intra în casa de la Ferma vedetelor alături de Ștefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doinița Oancea și Corina Drăgulescu.

Cristina CioranCristina Cioran se pregătește să schimbe peisajul și să renunțe la rochii și pantofi cu toc în favoarea hainelor groase și a cizmelor de cauciuc, mai potrivite condițiilor de la fermă:

“Mă pregătesc intens, în sensul că am vorbit cu oameni care trăiesc la țară și am aflat o grămadă de lucruri interesante, care cu siguranță mă vor ajuta în Ferma Vedetelor. Am acceptat să intru în acest proiect pentru că nu am această experiență de fermă, nu am avut bunici la țară și acum îmi trăiesc a doua copilărie”.

Cristina, fire deschisă și entuziastă, mărturisește:

“Sunt foarte încântată de proiectul Ferma Vedetelor, consider că este aventura vieții mele, de până acum. Îmi plac provocările, sunt foarte curajoasă și cred că această experiență îmi va schimba viața în bine. Voi înțelege și mă voi lovi de greutățile pe care le au cei care trăiesc la țară. Voi învăța să am grijă de animale și să construiesc o fermă. Poate la un moment dat voi dezvolta această experiență și cu ajutorul lui Dumnezeu îmi voi face o fermă a mea, în această viață”.

Provocările zilnice prin care vor trece cei 12 fermieri sunt atât fizice, cât și psihice. Mentorul Fermei nu îi va menaja, ci le va da sarcini zilnice pe care vor trebui să le ducă la bun sfârșit pentru a câștiga bani sau alimente. Iulia Vântur, gazda emisiunii, le va oferi sprijinul ei, îi va sfătui, încuraja și determina să finalizeze probele, însă le va da și ea sarcini care vor trebui îndeplinite pentru a avea acces la anumite beneficii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.