Cristian Tabără printre huţuli, la Exclusiv în România

* Echipa Exclusiv în România ajunge în Bucovina sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+

Cristian Tabără a reluat peregrinările sale printre minunile României, pe care le împărtăşeşte telespectatorilor TVR în emisiunea săptămânală Exclusiv în România. În cea de-a doua ediţie a noului sezon, echipa Exclusiv în România propune telespectatorilor TVR 1 şi TVR HD, precum şi celor care urmăresc emisiunea prezentată de Cristian Tabără online, pe TVR+, o excursie în Bucovina, pentru a cunoaşte alte unicate europene sau mondiale cu care se poate mândri ţara noastră.

Se ştie despre Bucovina că este o regiune plină de farmec. Mulţi români au vizitat-o şi cunosc obiectivele turistice importante ale zonei. Dar oare ştim totul despre Bucovina? Cristi Tabără îi poartă pe telespectatori într-o Bucovină mai puţin cunoscută. Descoperă calul huţul, populaţia huţulă, prezintă biserica de lemn din cimitirul Putna – cea mai veche biserică de lemn din lume, încă funcţională, ia contact cu spiritualitatea bucovineană.

Despre atracţiile Bucovinei, precum şi ponturi pentru turiştii interesaţi să cunoască această zonă a ţării vom afla sâmbătă după-amiază, de la ora 18.00, în emisiunea Exclusiv în România de la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.