Cristi Minculescu nu va mai fi solistul trupei IRIS

Solistul vocal al formației Iris, Cristi Minculescu, a decis, unilateral, să rupă relațiile cu trupa și să se retragă. Motivația acestuia este că nu câștigă suficient de mulți bani cu Iris. Conform realitatea.net, locul lui Minculescu în trupa Iris va fi luat de Tony Șeicărescu, fost component al Direcția 5.

Cristi Minculescu dădea de mai multa vreme semne că nu se afla într-o relație fericita de colaborare cu restul trupei. După intervenția chirurgicala de transplant de ficat, intre el si restul trupei au avut loc mai multe altercatii, solistul vocal invocand ca se afla in recuperare iar starea sa fizica nu-i permite decat transport cu avionul, camera single la hotel, meniu special etc. De altfel, au fost memente cand trupa a fost nevoita sa anuleze concerte pentru ca Minculescu nu s-a prezentat sau a intarziat nepermis, datorita unor „fițe”, asa cum au fost numite ele de ceilalți componenți ai trupei.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/bomba-cristi-minculescu-se-retrage-din-trupa-iris_996548.html#ixzz24ob3zc9S

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.