CRBL a vandut adidasi cumparati de la second hand

La „Te pui cu blondele?” nici un invitat nu scapă fără să accepte provocările blondelor şi fără să răspundă întrebărilor lui Dan Negru. În ediţia de miercuri seara, CRBL şi Daniel Buzdugan au fost cei care au pus mâna pe banii puşi în concurs şi le-au înfrânt pe blonde în războiul culturii generale. Emisiunea difuzată de Antena 1 între 20.30-23.00 a fost lider de audienta la nivelul publicului din mediul urban surclasând concurenta.

image

Astfel, „Te pui cu blondele” a înregistrat 7,1 puncte de rating si 15,5% cota de piata, peste PRO TV care s-a situat pe poziția secunda cu 6,9 puncte de rating si 12,2% cota de piață. În minutul de aur  de la 22.18, emisiunea difuzată de Antena 1 obtinea un vîrf de 10,2 puncte de rating și 21,8% cota de piață, fiind urmărită de peste un milion de telespectatori din mediul urban, în timp ce PROTV înregistra doar 6,1 puncte de rating și 13 procente din cota de piață.

Cu toate că invitaţii lui Negru au câştigat, blondele i-au asaltat pe CRBL şi Buzdugan cu întrebări şi provocări. Printre ele s-a numărat farsa pe care Buzdugan i-a făcut-o lui Ioniţă de la Clejani la telefon, în care s-a dat drept fiu de bulibaşă şi i-a cerut mâna fiicei sale, dar şi marturisirile lui CRBL care a povestit telespectatorilor despre afacerile pe care le avea când era puşti:

”Este adevărat, cumpăram adidaşi de la second hand, îi personalizam şi apoi îi vindeam. Aveam o întreagă trusă de curăţare şi carioci cu care îi desenam. Apoi, adunam puştii de la bloc, mergeam în scară şi îi vindeam. Făceau furori adidaşii desenaţi de mine”, povesteşte CRBL.

Ce alţi invitaţi au acceptat provocarea lui Dan Negru rămâne de văzut miercurea viitoare, de la 20.30, la Antena 1.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.