Craciunul la Pro TV – finala „Vocea Romaniei”, concerte, filme si Mos Maruta, care imparte cadouri

În seara de Ajun, ultima ediţie din acest sezon al emisiunii „Dăruieşti şi câştigi” pregăteşte telespectatorii ProTv pentru regalul din zilele următoare. Imediat după Ştirile ProTv, de la 20.30, LaLa Band invită telespectatorii într-o  într-o atmosferă de sărbătoare, intr-un episod special din serialul „Pariu cu viata”, pentru ca, de la ora 23.00, sa fie difuzat concerul sustinut de Ştefan Bănică pe scena Salii Palatului.

„Vocea României” dă tonul sărbătorii luni, 26 decembrie, de la 20.30, când la ProTv se dă bătălia finală pentru cel mai râvnit titlu al momentului. Loredana, Smiley, Horia Brenciu şi Marius Moga se prezintă cu cei patru concurenţi rămaşi în competiţie, patru voci unice, puternice şi care merită din plin distincţia Vocea României şi marele premiu de 100.000 de euro. În ultima ediţie a show-ului de la ProTv, cei patru concurenţi vor cânta în duet cu antrenorii lor, dar pregătesc şi alte momente surpriză care să-i convingă pe telespectatori că merită marele premiu.

Chiar de Crăciun, pe 25 decembrie, Moş Crăciun lasă sub bradul de la ProTv, special atât pentru cei mici, cât şi pentru cei care nu şi-au pierdut candoarea, Madagascar 2 şi Busola de aur. Începând cu ora 17.45, Cătălin Măruţă face şi primeşte cadouri de Crăciun. Coincidenţă sau nu, Măruţă şi Moş Crăciun au anul acesta foarte multe în comun: ştiu tot ce mişcă-n târg, cine se poartă bine şi cine nu, sunt gata să intre pe fereastră sau pe horn si au simţul umorului foarte dezvoltat. Mai mult decât atât, amândoi sunt experţi în cadouri care mai de care mai originale, care vor fi etalate la ProTv chiar în ziua de Crăciun, într-o ediţie specială Happy Hour.
Anul acesta, Moş Măruţă îşi ia desaga la spinare şi porneşte la drum pentru a face surprize vedetelor, din Bucureşti până în Norvegia, la doamna Bamboi. Şirul faptelor bune îl va purta în multe alte locuri, pe care telespectatorii ProTv le vor descoperi în ziua de Crăciun. La final, aşa cum îi şade bine Moşului, se va întoarce la casa lui pentru odihnă. Numai că Moş Măruţă are o echipă pusă pe şotii: gaşca Happy Hour, în frunte cu Ionela Prodan, îl iau pe sus în zori de zi pentru că a primit şi el un cadou: i-a fost vopsit gardul casei în tricolor.

De la 20.30, Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Steve Austin, Terry Crews, Mickey Rourke şi Bruce Willis, „Eroi de sacrificiu” (The Expendables, 2010),arată cum este să te simţi atât de puternic. Este primul film în care Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger şi Bruce Willis apar împreună şi, totodată, o producţie care l-a supus la grele cazne pe Stallone: pe lângă faptul că a fost şi regizor şi actor, starul s-a rănit de nu mai puţin de 14 ori în timpul filmărilor.

„Strania poveste a lui Benjamin Button”, (The Curious Case of Benjamin Button, 2008), film cu trei premii Oscar, este o poveste în care un om se naşte bătrân şi moare bebeluş. „Este o poveste despre doi oameni care îşi duc dorul şi despre faptul că, până la urmă, cu toţii avem în viaţă un traseu individual. Dacă te afli în locul potrivit, la momentul potrivit, poţi întâlni pe cineva cu care să ai o legătură puternică, în timp ce, dacă nu te sincronizezi, poţi să sfârşeşti izolat”, spune Cate Blanchett, care joaca alaturi de cu Brad Pitt.

Am realizat că timpul nostru este limitat. Nu ştiu dacă mai am de trăit o zi, zece, sau 40 de ani. Sunt la mijlocul vieţii sau spre sfârşitul ei? Nu am de unde să ştiu, aşa că vreau să fiu sigur că nu vor irosi momentele care mi-au rămas cu meschinării, răutăţi sau lenevind şi că voi avea grijă să mă aflu printre oamenii care sunt cei mai importanţi pentru mine”, a declarat Brad Pitt, impresionat de revelaţiile avute în timpul filmărilor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.