Costumat in urs, Maruta si-a gasit nasul in timpul unei farse marca “Happy Hour”

Aflat in Poiana Brasov, Catalin Maruta a stat cu ochii pe vedetele sosite la relaxare, pentru care a pregatit surprize multe. De Sf. Ion, Viorica si Ionita din Clejani au fost din nou pacaliti de prezentatorul “Happy Hour”, in stilul deja cunoscut. Numai ca de data aceasta, Maruta a avut si el parte de surprize din partea turistilor aflati in statiune.

Impreuna cu o parte din echipa sa, Catalin s-a costumat adecvat pentru dansul ursului si s-a tinut scai de fiica Clejanilor. Foarte insistenti, cei trei au luat-o in brate pe Margherita, i-au luat telefonul, ba chiar si geanta. Surpriza pentru Maruta si echipa sa a venit in momentul in care un grup de turisti aflat in apropiere a sarit in apararea fetei, fara sa banuiasca nici o secunda ca sub masca ursului se afla chiar Catalin Maruta, pus pe sotii la adresa Clejanilor. Ce au avut turistii de spus, cum l-au luat la rost pe Maruta, dar si cum s-a terminat intreaga poveste, telespectatorii Pro Tv vor afla in editia “Happy Hour” de marti, 10 ianuarie.

Si in aceeasi editie, Maruta va arata ce tratament regesc le-a oferit Clejanilor dupa asa o farsa de zile mari, la spa-ul unui hotel din Poiana Brasov. Cei de acasa vor vedea cum a stat Ionita din Clejani in jacuzzi in aer liber printre fulgii de nea, cum s-a relaxat la sauna si masaj, dar si cum si-a revigorat tenul cu masca pe baza de aur.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.