Coroziunea paşte industria cuprului din România. O poveste cu spioni, masoni corupti si politicieni complici

România este ţara cu cele mai mari resurse de cupru exploatabil din Europa, dar este incapabilă să profite de asta. Duminică, 2 iunie, la România, te iubesc!, corespondentul Ştirilor ProTv Cosmin Savu prezintă o anchetă în care arată ce a mai rămas din industria cuprului din România şi cine sunt profitorii şi vinovaţii pentru acest dezastru naţional.

image

„Am încercat să refac drumul cuprului în România şi am fost şocat să văd păienjenişul de interese din jurul acestui metal. Avem bogăţii de care ne batem joc, ni le-am dat pe mâna unor oameni care s-au gândit numai la îmbogăţire facilă, iar politicienii români le-au fost complici”, mărturiseşte Cosmin.

image

Ancheta merge de la Zlatna până la Baia Mare, din Abrud până la Moldova Nouă, într-un demers jurnalistic care vrea să surprindă radiografia prăpădului făcut de oameni care şi-au urmărit doar propriul interes. „Privatizări ciudate, asocieri cu investitori neserioşi, materii prime care îmbogăţesc pe alţii. Cum ne-am bătut joc de o resursa extrem de căutată în lume, duminică, la România, te iubesc!, într-o poveste cu spioni, escroci internaţionali, masoni corupţi şi politicieni necinstiţi”, dezvăluie corespondentul Ştirilor ProTv.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.