Cornel Ilie de la VUNK cauta o noua Antonia pentru piesa “Pleaca”

Marti dimineata, ascultatorii ProFM s-au trezit impreuna cu Nono Semen si invitatul sau, Cornel Ilie, de la Trupa VUNK.

Cornel a venit in studioul ProFM pentru a povesti cum sta cu pregatirile concertului ProFM Live Session, pe care il va sustine alaturi de colegii lui de trupa, joi, 16 august de la ora 19.00, la Afi Palace Cotroceni.

“Eu zic ca o sa ne imprietenim foarte repede acolo, mai ales ca asteptam o domnisoara sau poate chiar mai multe care sa cante cu noi piesa. Toata lumea stie cum canta Antonia, dar acum vom descoperi cum e sa facem duet cu una dintre fanele noastre”, a declarat Cornel, spunand ca vrea sa faca astfel un cadou pentru toate doamnele si domnisoarele care asculta VUNK, oferind detalii pe pagina de Facebook a formatiei.

Cit despre aceasta melodie, Cornel a dat citeva detalii despre cum s-a gandit sa o interpreteze impreuna cu Antonia.
“Piesa e scrisa in 2006 si am tot asteaptat momentul sa o lansam. Acum un an m-am gandit ca trebuie sa fie un duet si ma gandeam cine s-ar potrivi, ca atitudine, flexibilitate, ca voce, mai ales ca nu prea sint canterete de rock la noi. Si din fericire a functionat foarte bine cu Antonia, care s-a mulat pe piesa”, a povestit liderul trupei VUNK.

El a promis ca cei care nu vor rata concertul de joi cu ProFM vor avea si alte surprize muzicale, playlistul nu este in totalitate terminat si mai mult, Cornel le-a spus fanilor ca acesta este unul dintre putinele concerte pe care le formatia le sustine in Bucuresti, pina la sfarsitul anului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.