Corina Danila debuteaza cu „Topping” la TVR 2

• În fiecare vineri, de la ora 21.10, Corina Dănilă vă invită la o tură de topuri ale săptămânii, realizate, în mare parte, cu ajutorul publicului.

Românii de pretutindeni sunt aşteptaţi să intre pe pagina de Facebook a emisiunii şi să voteze, să comenteze şi să propună topuri noi cu tot ce preferă, admiră sau, de ce nu, cu tot ce detestă. Împreună, românii vor construi o hartă a tuturor preferinţelor, îi vor felicita pe cei mai buni şi le vor oferi locul cuvenit pe podium.

Aşadar, din 14 octombrie, Corina Dănilă îi provoacă pe românii de pretutindeni să stabilească împreună care sunt cele mai apreciate aspecte din viaţa lor. Domeniile pot fi dintre cele mai diverse: muzică, film, modă, carte, job-uri, cancanuri, evenimente, bancuri – iar lista poate continua.
Exprimaţi-vă opţiunile şi preferinţele pe www.facebook.com/ToppingTVR şi urmăriţi rezultatele în emisiunea Corinei Dănilă, care va fi difuzată din 14 octombrie la TVR 2, în fiecare vineri, de la ora 21.10 şi la TVR Internaţional în fiecare marţi, de la ora 18.20.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.