Corina Chiriac şi-a tăiat rochia de pe ea la Mamaia


Celebra cântăreaţă Corina Chiriac a povestit, duminică, despre un incident de-a dreptul neplăcut din culisele Festivalului Mamaia 2009, scrie Libertatea. Vedeta a explicat motivul pentru care a intrat nervoasă pe scena de la Constanţa, joi seara, când a susţinut un recital.
Corina Chiriac a fost nevoită, cu doar trei minute înainte de a da ochii cu publicul, să-şi schimbe rochia. Singura posibilitate de a face acest lucru în timpul extrem de scurt pe care îl avea era să se îmbrace cu cea de-a doua rochie în acelaşi timp în care se dezbrăca de prima, bineînţeles ajutată.

Culmea ghinionului a fost că fermoarul s-a blocat, astfel încât la un moment dat cântăreaţa avea pe ea două rochii. Neavând altă alternativă, una dintre rochii a fost pur şi simplu taiată.

„A fost o scenă groaznică. Aveam două rochii pe mine şi nu puteam ieşi aşa. M-am enervat foarte tare, acesta este motivul pentru care am clacat la prima melodie din cadrul recitalului”, a declarat Corina Chiriac amuzată de ceea ce se întâmplase.

Cu toate acestea, cântăreaţa a glumit, spunând că la viitorul ei recital va încerca să vadă cum e să intri cu două rochii pe scenă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.