Corina Chiriac a avut amant un fotbalist notoriu

corina chiriac

Amant secret? Se poate spune şi aşa. Corina Chiriac, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România antedecembristă, a împlinit 73 de ani și a fost căsătorită o singură dată, între 1993 și 1997, cu Virgil Anastasiu, un om de afaceri între timp decedat.

Corina a avut însă mai multe relații, între care și una scurtă cu fostul mare fotbalist Alexandru Boc, cunoscut ca un Don Juan în anii 70.

Acesta a povestit relația pe care avut-o cu Corina Chiriac acum aproape 50 de ani.

„Cu Corina Chiriac am fost împreună trei luni… Țin minte că am fost la Mănăstirea Dintr-un Lemn. Avea acolo o casă părintească, dar noi n-am luat în calcul că în duminica aia era sărbătoare mare.

Și, când au aflat ăștia din sat că era Corina acolo, veniseră o sută de persoane la poartă! Ne-am suit în mașină și-am plecat… A fost o chestie scurtă cu ea”, a spus Sandu Boc, conform gsp.ro.

Boc (76 ani), care a câștigat două titluri, cu Petrolul și Craiova, a fost condamnat în 1969 la doi ani și jumătate de închisoare, pentru că a bătut un ofițer de Securitate, la un bar, dar a executat doar un an și o lună din pedeapsă.

Sandu Boc (foto) a fost clasat în Top 5 cei mai șarmanți bărbați din România, din toate timpurile, alături de Florin Piersic, Sergiu Nicolaescu, Ion Dichiseanu și Petre Roman.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.