Corina Caragea a adăugat colecţiei sale de mingi una de la CM de Fotbal

Penultima ediţie a emisiunii „De Suflet” din acest sezon a avut ca temă colecţiile vedetelor. Una dintre cele mai inedite a fost cea a Corinei Caragea care i-a mărturisit Danei Rogoz că a reuşit, prin această colecţie, să îmbine două pasiuni  – sportul şi călătoriile.

Prezentatoarea Ştirilor ProTv din Sport are nu mai puţin de 15 mingi de la cele mai importante cluburi de fotbal din lume, printre care se numără Ajax Amsterdam, Chelsea Londra, Manchester United, Celtic Glasgow, Porto si Sporting Lisabona, Juventus, AC Milan şi Inter Milano din Italia,  Barcelona şi Real Madrid din Spania, dar şi de la cluburi din Argentina şi Brazilia.

Şi pentru că în această perioadă Corina nu ratează meciurile din Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud, echipele preferate fiind Spania, Argentina şi Brazilia, ea i-a povestit Danei că este foarte încîntată de faptul că tocmai a primit o minge şi de acolo.

Se întîmplă frecvent să primesc şi de la prieteni cîte o minge cadou din vacanţele lor, iar eu nu ratez nici o călătorie din care să nu mă întorc cu cîte una, dacă în zona respectivă există o echipă de fotbal. De 5 ani am început această colecţie, iar vara aceasta, pentru că voi ajunge în Italia, voi mai cumpăra una cu AS Roma, pe care am avut-o, dar am pierdut-o. În rest, tot ce am dubluri le dăruiesc la rîndul meu”.

One thought on “Corina Caragea a adăugat colecţiei sale de mingi una de la CM de Fotbal

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.