Corina Bud a adoptat o rața pentru cursa din 8 iulie

Ratele incep sa-si gaseasca stapani, care de care mai cunoscuti. Corina Bud a venit special in studioul ProFM, alaturi de George Vintila, pentru a-si alege o rața si pentru a o face frumoasa pentru Cursa de Rate ProFM, sustinuta de Suzuki.

Artista si-a botezat rața Munky Funky Ducky si a antrenat-o special pentru ziua de duminica, 8 iulie, cind, incepand cu ora 12.00, nu mai putin de 5000 de rațe vor porni in cursa pe Dambovita, in dreptul Bibliotecii Naționale.

Mi s-a parut foarte distractiv sa personalizez rața. M-am simtit ca un adevarat make-up artist. Am ales sa o transform intr-o ratusca pin-up, cu ruj rosu si alunita, care sa-i poarte noroc si am botezat-o Munky Funky Ducky”, a marturisit Corina.

Ascultatorii ProFM care trimit SMS la la 1872 (număr cu tarif normal) cu numele complet, cand aud semnalul de concurs la radio, pot adopta o rața de plastic, numai bună de intrecere in cursa pentru premiul de 500 de euro.
Pana pe data de 8 iulie, ratustele au plecat sa caute citeva locuri pentru antrenamente, asa ca la AFI Palace Cotroceni  pot fi vazute racorindu-se in piscinele din Food Court. Altele se pregatesc sa isi faca o intrare spectaculoasa pe litoral, din acest weekend, in studioul ProFM, care a fost special construit in fata clubului Megalos, iar doritorii vor afla pe www.profm.ro jurnalul calatoriei lor la mare, cu masina.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.