Concursurile cu premii continuă, iar Ovi, Alina Erimia şi Stelu Enache – invitati la Vara pe val

Artiştii de la circul Americano Vargas invadează luni seară, plaja Tan-Tan de la ora 22.00, cu un show de care se vor bucura atât turiştii din Mamaia, cât şi telespectatorii TVR 1 şi cei care urmăresc Vara pe val online, pe TVR+. Tot de luni începe şi un nou concurs care are ca premii biciclete – atât la TVR 1, cât şi la TVR 2, iar echipa TVR 1 se îmbogăţeşte cu un nou membru – Tudor Furdui.

image

După ce a cântat cu trupa sa la celebrul Târg de fete de pe Muntele Găina, căpitanul „delfinilor” Dan Helciug îi întâmpină diseară pe Ovi, pe Raluca Ocneanu şi pe Gazi Demirel, invitaţii TVR 1 la show-ul Vara pe val. Telespectatorii au ocazia să vadă cum se distrează lumea la Mamaia, prin imagini în exclusivitate reprezentând carele alegorice care au traversat staţiunea în acest weekend. Pentru LIKE-uri pe pagina de Facebook Vara pe val, „delfinii” au pregătit un cocktail inedit, pe care l-au numit chiar Vara pe val.

image

Seara, de la ora 23.00, TVR 2 vă invită la o adevărată petrecere grecească. Pentru acest lucru, Ovidiu Lipan Ţăndărică îi va avea ca invitaţi pe Stelu Enache şi Ionuţ Galani.

Surpriza pe care echipa TVR 1 o aduce telespectorilor Vara pe val marţi dimineaţă, de la ora 9.00, este Alina Eremia. După ce şi-a reprezentat ţara cu mândrie la Eurovision Junior, frumoasa brunetă este acum vedetă în toată regula, impunându-se cu talentul său pe piaţa muzicală din România. Ea vine mâine dimineaţă la Vara pe val de la TVR 1 cu cel mai recent hit al său, lansat în această vară, „Tu eşti vara mea”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.