Concurs: Cu „Aniela” puteti castiga o excursie la Paris

„Aniela” isi asteapta telespectatorii cu un concurs in noiembrie. Fanii serialului difuzat Acasa pot castiga o vizita pe platourile de filmare si marele premiu : o excursie la Paris pentru doua persoane.

In perioada 2 – 27 noiembrie, de luni pana joi, la finalul fiecarui episod din „Aniela” va aparea o intrebare din continutul episodului. Telespectatorii trebuie sa raspunda la intrebarea zilei si sa trimita raspunsul corect pe pagina speciala de concurs de pe site-ul www.acasatv.ro.

Sunt in joc 3 premii saptamanale care constau intr-o vizita pe platourile de filmare ale productiei „Aniela”, unde castigatorii se vor intalni cu actorii din serialul lor preferat. In fiecare vineri, telespectatorii vor afla cine sunt cei 3 castigatori saptamanali.

Toti cei care participa la concurs si raspund corect la intrebarea zilei de la finalul unuia sau mai multor episoade au sansa sa castige marele premiu de la finalul concursului- o excursie de 3 zile la Paris, pentru 2 persoane. Fericitul castigator al excursiei la Paris va fi anuntat in cadrul emisiunii „La naiba, sa povestim!”, din data de 29 noiembrie si apoi pe site-ul www.acasatv.ro.

One thought on “Concurs: Cu „Aniela” puteti castiga o excursie la Paris

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.