Concertul Madonnei, un show cu praf si inghesuiala

Concertul Madonnei, promovat de organizatori şi aşteptat de fani ca pe evenimentul anului, a fost mai degrabă un fiasco, scrie Libertatea.

Dacă praful şi căldura insuportabilă nu pot fi puse în cârca organizatorilor, nu acelaşi lucru se poate spune despre inghesuiala de la nivelul solului şi de la corturile cu răcoritoare, sentimentul că au fost vândute mai multe bilete decât capacitatea facilităţilor încolţind repede în mintea oamenilor.

La minusuri mai pot fi trecute sonorizarea jenantă şi întârzierea cu care a început evenimentul, verva Madonnei şi profesionalismul ei fiind elementele care au mai îndulcit dezamăgirea fanilor.

Libertatea.ro a transmis live, de la faţa locului, cele mai importante momente ale serii.

* Cadou de final: Madonna a mimat un act sexual cu dansatorii săi, apoi s-a făcut nevăzută, lăsandu-şi fanii să se indrepte spre ieşire pe muzica lui Michael Jackson.

* Final de concert incendiar. Cu un joc de lumini şi lasere superb pe fundal, Madonna şi-a încântat fanii cu câteva melodii electrizante: „Ray of light”, „Hung up” sau „Give it to me”, cântece pe care starul a cerut publicului să creeze o atmosferă cât mai veselă.

* Chiar dacă au plătit între 80 şi 800 de lei pe un bilet, oamenii încep să se îndrepte spre ieşire cu toate ca până la finalul concertului mai sunt 5 piese.

* Madonna şi-a schimbat pentru ultima oară ţinuta: pantaloni negri şi un corset. Publicul a recepţionat foarte bine celebrul cântec „Like a prayer”, în vreme ce concertul se apropie de final.

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.