Concertul Holograf “Love Affair”, interviuri cu membrii trupei si cu Angela Gheorghiu la ProTv International

Sambata, 10 martie, de la ora 22.30, romanii de pretutindeni au ocazia sa urmareasca la ProTv International concertul Holograf “Love Affair”, care a avut loc la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Ca un cadou special de 8 martie, mai ales pentru doamne si domnisoare, ProTv International va difuza cel mai recent concert al trupei Holograf. Membrii trupei au promovat astfel lansarea noului album “Love Affair”, a carui surpriza este piesa “Nu mai e timp”, un featuring cu celebra soprana Angela Gheorghiu, care a fost  prezenta la concert.

Pe langa concertul integral, telespectatorii ProTv International vor avea ocazia sa urmareasca interviuri in exclusivitate cu membrii trupei Holograf si cu Angela Gheorghiu.

Evenimentul inseamna pentru noi 4 ani de munca in doua ore de concert. Vreau sa spun ca noi avem o meserie asemanatoare cu cea a sportivilor. Muncim pe nevazute ani de zile pentru a putea sa ne intilnim macar o ora sau poate doua cu cei pe care ii iubim si care ne iubesc: publicul nostru”, a declarat Dan Bittman.

Celebra soprana povesteste, la randul ei, cum s-a nascut aceasta colaborare.

Ii cunosc pe cei la Holograf de foarte multa vreme, a contat bineinteles si faptul ca i-am ascultat toata copilaria si tineretea mea. Acum doi ani am auzit multe piese noi si a fost un coup de foudre, o dragoste la prima vedere cu aceasta piesa. Am avut tot timpul necesar si dorinta pentru a face acest duet, am muncit foarte mult si am prieteni in toata lumea care sint in aceasta zona a muzicii si a sunetului. I-am rugat sa ne ajute si impreuna am reusit sa facem aceasta piesa sa sune asa cum o auziti”, spune Angela Gheorghiu, care a adaugat faptul ca pentru ea “aceasta este alta lume. Este a doua oara cind colaborez cu un artist sau, in acest caz, cu o trupa din Romania, o trupa care m-a convins prin profesionalismul lor si melodiile splendide pe care le fac”, a incheiat artista.
Printre piesele care vor putea fi ascultate la concertul “Love Affair”, la ProTv International, se numara si “Roua Diminetii”, “Intoarce-te acasa”, “Daca noi ne iubim”, dar si hit-uri mai vechi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.