Concertul din Piaţa Constituţiei deschide petrecerea de Revelion la B1 TV

Pentru Revelion, B1 a pregătit mai multe programe speciale. Pe 31 decembrie, de la ora 20.30, B1 difuzează un spectacol plin de energie, cu focuri de artificii, efecte speciale, surprize şi multă muzică bună care va marca trecerea în 2011. B1 va transmite, live, evenimentul din Piaţa Constituţiei, la care vor participa   Direcţia 5, Iris, Voltaj, Vama, Holograf, Connect-R, Alex, Andreea Banică, Sensor, Smiley.

Cu doar cinci minute înainte de intrarea în noul an, bucureştenii vor fi provocaţi de Holograf să îşi recunoască apartenenţa la oraş şi să cânte imnul Bucureştiului, o adaptare a  a unui hit al trupei. Punctul culminant al petrecerii îl va reprezenta, cu siguranţă, miezul nopţii.
Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti.

De la ora 01.00 – Victoria’s Secret Show, în care cele mai sexi supermodele ale momentului vor purta creaţii marca Victoria’s Secret. Spectacolul se reia pe 1 ianuarie, de la 11.00.

Invitatul Alinei Bădic, Mihai Voropchievici, ne destăinuie ce ne rezervă 2011 din punct de vedere numeologic, pe 1 ianuarie, ora 16.30,  la “360°”.

Anul Nou găseşte oraşele lumii inundate de lumină, iar parcurile de distracţii nu se lasă nici ele mai prejos, atrăgând mii de turişti. Atmosfera de poveste o veţi simţi pe 1 ianuarie, de la ora 14.00, la “Destinaţii la cheie”.

În prima zi a anului, de la 20.00, se va difuza cel mai important concurs de promovare a tinerelor talente în modeling, Top Model România, dar şi Romanian Fashion Awards.

Fashion TV Party realizează mixul între muzica de calitate şi modă, de la ora 00.30.

Cel mai important eveniment de modă al anului şi colecţii ale celor mai interesanţi designeri români şi internaţionali vin la Bucharest Fashion Week, pe 2 ianuarie, de la ora 18.30.

La „Cinemas”, Florin Barbu realizează o retrospectivă a filmelelor româneşti ale lui 2010. Pe 2 ianuarie, de la 23.00, i-a invitat pe Ana Maria Sandu, scriitor, şi Andrei Gorzo, critic de film.

După mesele copioase şi grele de Crăciun şi Revelion, „Tainele sănătăţii şi frumuseţii” ne învaţă cum să luptăm împotriva colesterolului cu plante şi ne oferă un program complex de detoxifiere. Pe 1 ianuarie, de la ora 18.00.

Cele mai potrivite să vorbească despre tendinţele lui 2011 în beauty sunt Liza Panait, designer vestimentar, Tania Budi şi Cristina Grama, hair stylist. Invitatele Roxanei Iliescu vin pe 2 ianuarie la „Săptămâna mondenă”, de la 19.00.

One thought on “Concertul din Piaţa Constituţiei deschide petrecerea de Revelion la B1 TV

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.