„Companionul” din Cancan al Simonei Dichiseanu e Bogdan Stanoevici!

„Desi formeaza din nou un cuplu, Simona Florescu (43 de ani) si Ion Dichiseanu (77 de ani) par sa-si vada fiecare de viata lui, pretinde Cancan. Daca pana acum erau nedespartiti, mai nou isi petrec majoritatea timpului separat, fiecare cu pasiunile lui. Mai tanara doamna Dichiseanu prefera activitatile mondene, care devin ideale in momentul in care are alaturi un tinerel aratos, dornic sa-si piarda timpul cu ea prin cafenelele de la mall.(Cancan)

Cancanistilor, va propun un concurs. Cine descopera cele mai multe diferente? Daca e acelasi personaj masculin in cele doua poze, semnatarul articolului isi da demisia?

Foto stanga: Cancan (poza salvata de redactorii Cancan: „Simona Dichiseanu cu unu”)

Foto dreapta: actorul Bogdan Stanoevici

Hai, c-ati plesnit-o din nou! Saraca doamna Dichiseanu, abia ce s-a impacat cu sotul si iar a calcat in strachini! Doar stau dovada pozele fiebinti, publicate in ziarul de mare tiraj Cancan.

Cancanistilor, „companionul”, „tinerelul aratos, care-si pierde timpul prin mall-uri impreuna cu Simona”, care, bineinteles, il soarbe din priviri si, „dragastoasa”, isi arunca pletele pe spate este Bogdan Stanoevici. „Cine?”, veti spune. „Asta de unde a mai aparut?”

Ei bine, e si el un amarat de actor,  care a jucat in niste filmulete si-n niste piese de teatru obscure pe la noi, pe aici…

Vazand ca nu se poate afirma, a intins-o in Franta, unde a dat niste spagi grase si a ajuns sa joace pe scena alaturi de Gerard Depardieu.

In loc sa va trimiteti paparazzii prin ciulinii din Dorobanti, sa stea ca licuricii cu flash-ul pe Bogdan Stanoevici, mai bine profitati de pleasca ce v-a cazut in cap si sareati pe el sa-i luati un interviu.

Un fleac. L-am ciuruit si pe asta!

Si, apropos, arata foarte bine pentru varsta lui (nascut in 1958).

5 thoughts on “„Companionul” din Cancan al Simonei Dichiseanu e Bogdan Stanoevici!

  1. problema este ca nu-ti merge site-ul. mai scrie-mi cand functioneaza, sa vedem despre ce este vorba

  2. Ideea este ca, asa cum ti-am mai spus, nu pot sa intru pe site. Nu stiu ce are, dar nu merge de nici o culoare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.