Cine sunt sportivii romani calificati la Olimpiada de la Londra

• „România olimpică”, in fiecare zi de miercuri, ora 17.00, la TVR 1

De miercuri, telespectatorii TVR 1 vor face cunoştinţă cu sportivii români calificaţi să participe la Olimpiada de la Londra, în emisiunea România olimpică. Din 9 mai, jurnalista TVR Alina Alexoi va prezenta toţi aceşti sportivi în emisiunea magazin de jumătate de oră, difuzată miercurea, de la ora 17.00.

„În România lor, faptele sunt mai presus de vorbe. În România lor, valorile sunt adevărate. În România lor, indiferent de nume şi statut, câştigi sau pierzi, o iei mereu de la capăt. România lor e mândria noastră. Pentru că România lor e plină de campioni”, astfel îi invită Alina Alexoi pe telespectatori să îi cunoscă pe campionii României la TVR 1.

În prima ediţie România olimpică, Alina Alexoi va sta de vorbă cu sportivii Alina Dumitru (opt titluri europene la judo), Corina Căprioriu (medaliată cu aur la campionate europene şi mondiale – tot judo), Andreea Chiţu (campioană europeană de 8 ori la acelaşi sport) şi cu antrenorul coordonator al lotului olimpic feminin de judo, Florin Bercian.

A XXX-a ediţie a Jocurilor Olimpice se va desfăşura la Londra, Marea Britanie, în perioada 27 iulie – 12 august 2012. Londra va deveni astfel primul oraş din istoria modernă care organizează Jocurile Olimpice de vară pentru a treia oară, după cele din 1908 şi 1948.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.